Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veronica Mars

Od: elisme* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevíte kde se můžu podívat na netu na Veronicu Mars od začátku? Nechci to ve slovenštině ani v anglictine, jen v češtine. A chtela bych to úplne od začátku takže pilotní díl. Jo a nechci si to stahovat coz asi chapete ne? :D dekuju

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolis72*
hodnocení

0x

bez toho pilotu...

www.taxu.cz/veron/...

Dolis72: jak se to tam prosím spouští? .? .?

Veronica Mars
dzordz*

Je tam vložený embed z megavidea, který se u vás ale nějak nenačetl. Zkuste wwwstatic.megavideo.com/... (po prvním kliknutí na play vyskočí jedna náhodná reklama, jinak to funguje ok)

doplněno 20.11.11 17:17:

Špatně se zpracoval odkaz, radši takhle: http://goo.gl/oRPBz

Jenže mě jde o jiný filmy!.!.!

dzordz*

No a tohle vám funguje?

elisme*
hodnocení

jo ale ja to chtela v ceštine :) a atm je to slovensky :)

dolis72*
hodnocení

0x

lujs

zrovna ten film Velký risk nejde...

Tak třeba todle . *zed**zed**zed*

Veronica Mars #2
dolis72*

asi nejlíp na Ulož.to :)

film se dá pustit už při stahování v KMplayeru

Tazatelka ale psala BEZ STAHOVÁNÍ! .! .!

martinaa*

To ma tazatelka blby. Na tento seria asi link neni... a pokud by o to hooodne stala, par hodin stahovani snad neni problem. Kdysi jsem shanela vsechny serie Futuramy a Supernatural, melo to byt online, ale bud to neslo, nebo se to sekalo. Nezbylo, nez stahovat.:) A protoze jsem to moc hctela, nebyla jsem lina.

elisme*
hodnocení

Jo ja si uz rikala ze to stahnu, ale na uloz.to kdyz neco stahuju a stahuju treba 35. díl tak to trva pak treba jeden dil 10 hodin :-/

hodnocení

0x

Dolis72 sem dal odkaz na TAXU a vypadalo to že se tam dají filmy a seriály shlídnout bez stahování tak sem si říkal že to zkusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]