Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte kde se můžu podívat na netu na Veronicu Mars od začátku? Nechci to ve slovenštině ani v anglictine, jen v češtine. A chtela bych to úplne od začátku takže pilotní díl. Jo a nechci si to stahovat coz asi chapete ne? :D dekuju
Je tam vložený embed z megavidea, který se u vás ale nějak nenačetl. Zkuste wwwstatic.megavideo.com/... (po prvním kliknutí na play vyskočí jedna náhodná reklama, jinak to funguje ok)
doplněno 20.11.11 17:17:Špatně se zpracoval odkaz, radši takhle: http://goo.gl/oRPBz
To ma tazatelka blby. Na tento seria asi link neni... a pokud by o to hooodne stala, par hodin stahovani snad neni problem. Kdysi jsem shanela vsechny serie Futuramy a Supernatural, melo to byt online, ale bud to neslo, nebo se to sekalo. Nezbylo, nez stahovat. A protoze jsem to moc hctela, nebyla jsem lina.
Dolis72 sem dal odkaz na TAXU a vypadalo to že se tam dají filmy a seriály shlídnout bez stahování tak sem si říkal že to zkusím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.