Nejste přihlášen/a.
Čau,chtěl jsem se zeptat jak se dostat k letištním hasičum?Nebo to sou normální hasiči a sou přiděleny na letiště,nebo jak to je?Docela by mě to zajímalo jak je to třeba v Praze.Tady u nás v Pardubicích to maj myslím nastarosti vojenský hasiči,tak by mě zajímalo jak je to v Praze?
Svůj dotaz směřujte na diskusi na serveru http://www.pozary.cz je to server přímo o hasičích a nejen pro hasiče, možná natrefíte i rovnou na někoho z letiště.
Tady u nás v Pardubicích to jsou hasiči jako všude jinde, ale na letišti jsou "civilními" zaměstnanci AČR.
Dostanete se k nim jednoduše, a to tak, že si zažádáte o přijetí jako všude jinde. Pokud budou mít potřebu přijímat někoho nového a vy budete splňovat veškeré požadavky, pak máte šanci být přijat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.