Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook zed - nezobrazuje komentáře

Od: simonn odpovědí: 4 změna:

proc se ostatním uživatelům nezobrazují moje komentáře , události atd.

prosím nepiste mi at si najedu dole na profil na zmenit nastaveni! ... s tim to nema nic spolecny ... proste ja je na svy zdi vidim , ale kdyz dam obrazit jako ... tak vidim jen odpovedi na otázky,co se mi líbí, a moje statusy ... Díky za případné rady:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

V nastavení to je taky, ale teď má FB novinku. Přidáte komentář, příspěvek, fotku, cokoliv a v horním pravém rohu je šipečka. V ní se vám rozbalí nabídka, s kým vším chcete příspěvek sdílet.

doplněno 20.11.11 10:49:

V horním rohu přímo u každého jednotlivého příspěvku.

simonn
hodnocení

v nastaveni soukromi?..To všechno mam nastavený aby videli jen přátele ale to co komentuju nebo skym se spřátelím vidim jen já:X

hodnocení

0x
Musel by ste byt prihlasen, jako ten JINY uzivatel, az pak vidite, co VSECHNO ma on na zdi. Za druhe, mohl si ON sam dat volbu - nezobrazovat vase komentare. Souvisi to i se skupinama pratel, v jake skupine vas ma jiny uzivatel. Mohl se zmylit a omylem neco nastavit jinak.
simonn
hodnocení

ale ja když dám tzv. "zobrazit jako" a zadám jakehokoli přítele tak proste nevidi mé komentáře,spřatelené uživatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]