Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle Žárlivost?

Od: eliskaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,mám takovou otázku.

Mám kamarády a oni rádi do někoho ze srandy rypou.A Pavel,začal být náladový a já si říkala proč?zatímco Oto byl v klidu

A jednou jsme se s Pavlem nepohodli a on mi řekl,že když si do mě Oto rypne ,tak je to v pořádku ale když on,tak to v pořádku není a to prý není fér

Snad se s ním usmířím,ale je to žárlivost nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano, vypadá to jako žárlivost na Otu :)

eliskaa
hodnocení

Děkuju,ale nevím jak to napravit.Vždycky jsem se mu omluvila a když jsem se mu omluvila ten den ,tak mi řekl Pavel,že ty ses mi vždycky omlouvala a stejnak si dělala ty samé chyby znovu.A já už nevím prostě jak dál...kdyby vás něco napadlo...tak předem děkuji za odpověd

řekla bych, že se mu nemáte proč omlouvat - jestli si to tak vykládá, tak to je jeho, ne váš problém, vy přece Otovi "nenadržujete", nebo snad ano? já bych neustupovala a jeho stížnosti bych "smetla se stolu" - nějak bych to zlehčila a naopak trochu zaútočila na něj, nenechala bych se vmanévrovat do omlouvání - proč? za co?

eliskaa
hodnocení

Otovi určitě nenadržuju,a teda nechám si to projít hlavou děkuju za pomoc

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pravděpodobně to žárlivost je. Ale to bys měla nejlíp poznat ty. Tohle je tvůj pátý dotaz na obdobné téma a ty pořád ještě nemáš jasno, co vlastně chceš?

eliskaa
hodnocení

Tohle je můj 2.dotaz a všimla jsem si,že tu jsou podobné otázky.A já si jenom nebyla jistá a chtěla jsem se zeptat skušenějších lidí ale dik za odpověd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]