Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak slozit Rubikovu kostku

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

prosim vas nevedel byste nekdo nejaky jednoduchy navod na slozeni Rubikovy kostky...zkousime a zkousim a nic se nam nedari

diky ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

jsou na to přesně dané tahy a pokud je uvidíš, tak do pěti minut je budeš umět. je to určitě na Youtube

michalov*
hodnocení

0x

Normálně jde rozebrat a pak zase dát dohromady podle barev.Tak jsem to dělal já,protože jsem dokázal složit vždy jen jednu barvu na jedné straně. *smich*

jabraka*

Hele,podvodníci! já ji kdysi skládal za 7 min.

JABRAKA

olaf71*

sedm minut? tolik trvalo to rozebrání a složení. skutečné a poctivé složení kostky je rychlejší;)

kacenkas*
hodnocení

0x

pohraj si s tím pořádně a pak na to určitě příjdeš..;)

lidus*
hodnocení

0x

K čemu návod vždyť je to zábava, k rubikostce mám ještě jeden hlavolam cca 15cm stožárek s barevnýma kuličkama dá se otáčet a skládat aby byly barvy vodorovně nebo svisle v řadě, příjde mi to náročnější ale návod bych určitě nechtěla.

Návod je k tomu,aby slabší jedinci nepráskli kostkou po dvou hodinách marného snažení do kouta.

Já návod mám,jenže v hlavě,na papír se mi ho z časových důvodů dávat nechce.

Ale díky němu mám rekord 16 sekund,teď už bez tréninku je to slabší,ale do půl minuty to dám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]