Zdarec.Použijte elektrody s obalem rutilovým. Průměr 2 mm.(s průměrem 2,5 mm už bude přístrojek zápasit.)
marekluks*
ještě jsem se chtěl zeptat jak zjistím na kterém výstupu u té svářečky je + a kde - protože rutilky se používají při svařování mínusem.
des*
U svářečky neusměrněné JE TO JEDNO.
celp*
Vy nedáváte pozor.Rutilkama se svařuje i střídavým proudem.
danten*
Domníval jsem se při vložení mé první odpovědi, že si klikneš na odkaz co jsem vložil a bude ti jasné proč a jaké elektrody se používají. Přijdou mi další dotazy dost dětinské a zavánějí celkovou neznalostí technologie svařování obalovanou elektrodou. Doporučuji navštívit základní kurz. Pokud půjde o nějaké "domácí lepení", může dojít k úrazu a co potom. Víš alespoň v jakém úhlu má mít elektroda sklon vůči svařovanému materiálu a jak má být vysoko nad materiálem pro zabezpečení správného hoření?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.