Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní traktor

Od: barborkavz* odpovědí: 12 změna:

Dobry den, chtela bych si koupit zahradni traktor, jen nevim, jestli je dobre ho kupovat ted nebo pockat na jaro kvuli snizene cene. A rovnou se zeptam co si myslite o tomto traktoru, pokud se v zahradni technice teda vyznate.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Raději se podívejte na tyhle zahradni-technika.zeleneu/...

barborkavz*
hodnocení

Děkuji za odpoved, treba nejaky ten traktor vyberu.

buss
hodnocení

0x

Nikdo asi neví, co příští rok udělá s cenama, €uro podražuje, vyšší DPH..., otázka jakou mají marži, jaké budou platy, ceny zboží..., ale pokud jste solventvní...

barborkavz*
hodnocení

Aha, me to uplne vypadlo z hlavy ty dane a euro. No tak to dekuji mockrat, asi teda jeste pockam. Hmm to je dosti blbe :( Tak si holt budu muset kdyztak traktor pujcovat :(.

buss

Otázkou pak je, zda koupit. jak je využitý nebo z půjčovny..

tesyk*

Promiňte, ale pobavil mě Váš optimismus. Vy si vážně myslíte, že příští rok bude něco levnější, než je teď?

solenza*

Zdražit by se měly potraviny, protože ty přejdou časem z 10% na 17,5 % DPH. Naopak vše ostatní by mohlo zlevnit, protože se DPH sníží z 20% na 17,5% v roce 2013. Jinak, co se týká toho traktůrku, tak již nyní bych sledoval různé akční nabídby a pokud by se objevila nějaká výhodná akce, tak bych traktůrek koupil již nyní. Jinak k některým traktůrkům se dá přikoupit třeba pluh a dají se tak využívat i v zimě pro vyhrnování sněhu. To by se Vám nevyplatilo? Nebo třeba se dá za traktůrky zapojit přívěsný vozík.

tesyk*

To je taková teorie... já osobně nechám ceny jak jsou a ten rozdíl mi půjde do zisku. ..

hodnocení

0x

Počkejte do ledna nebo února 2012, to se opět budou v Mountfieldu vytáčet slevy na kole štěstí! Můžete si vytočit třeba 90% slevu :))

barborkavz*
hodnocení

Jo tak takovy traktor by nebyl na skodu. Multifunkcni. A vite o nejakem? nevim, jak bych to mela hledat :) Dekuji, dodal jste mi trochu pozitivni nalady. Uz jsem myslela, ze prodam i zahradu.

standa1*
hodnocení

0x

Zlevnění o 1500kš na 40000 považuje někdo za "akci"? no zlatej Mountf...xxx a jeho neunavné kolo štěstí..*smich* ale nicméně vzhledem k naší ke dnu jdoucí ekonomice bych asi nějaké výrazné snižování cen v násl. roce nečekal...*plac*

doplněno 20.11.11 02:43:

Zlevnění o 1500kč ze 40 000kč...pardon písmenka..*hi*

barborkavz*
hodnocení

No tak ja asi zustanu u poziteho traktoru, je to levnejsi varianta :) a myslim, ze urcite nic levneho nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]