Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také hledám písničku:)

Od: martinaa* odpovědí: 6 změna:

Hezký večer rádci, tak i já jednou za uherský rok hledám písničku, která mi utkvěla v paměti... může to být tak 10 let, zřejmě z tehdejšího Esa. Měla by být pomalá.

Je od chlapecké skupiny a pokud si dobře pamatuji, chlapci zpívali snad celý klip přivázaní na židlích a procházela se tam nějaká pěkná slečna. Seděli zády k jezeru, rybníku... Na konci klipu se slečna opřela do jedné židle a srazila zpěváka do toho jezera. Klip mám fixovaný coby černobílý, ale zřejmě se mi to plete s Take That - Back for Good, o němž jsem si myslela, že to je ten, co hledám:(

Nepamatuje někdo?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Černobílé to nebylo, ale byli to Take That, písnička se jmenuje How deep is your love :)

martinaa*
hodnocení

Jezis, moc dekuju :) Projizdela jsem na youtube videa Take That, protoze se mi take zdalo, ze to jsou oni, ale tuhle pisnicku to nenaslo :)

Jeste jednou dekuju :)

How Deep Is Your Love je ovšem pokud vím originál skladba od Bee Gees...

martinaa*
hodnocení

To je:) Nicmene mam zafixovany klip od Take That... mam Bee Gees moc rada, ale obcas mi vadi to jejich jeceni:)

Tak ječení je asi příliš silný výraz...nicméně ano..jejich způsob zpěvu je hodně specifický..., jenže právě tím se odlišují od všech ostatních, a možná i proto jejich sláva byla tak velká..

Na rozdíl od mnoha "uměle" vytvořených" seskupení však tahle stará garda (nejen Bee Gees) dokázala zpívat i naživo..což jim budiž ke cti.

martinaa*
hodnocení

Rekla bych, ze jejich slava velka byla:) Ovsem drive se zpivalo nazivo kvalitne, ne jako dnes, same treseni a skakani a stari Roxette, Manovar, Bee Gees, Kelly Family, Rednex, Abba, Kansas, Iron Maiden, Eurythmics - ti dokazali na podiu temer vse a byli nazivo vzdy uzasni:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]