Nejste přihlášen/a.
dobry den , jaka schranka podle vas je nejlepsi
chtel bych slyset vase nazory
dan
doplněno 03.10.14 17:35:jeste jedna vec , o gmail jsem slysel ze si prohlizej uzivatele a jeho shranky postu atd
nemaji tyto veci bejt soukrome?
Založ si oba, prozkoušej, posílej si mejly sem a tam. Který se ti zalíbí, ten si nech jako hlavní, a ten druhý používej pro registrace na obskurní stránky
Každý je trochu o něčem jiném: seznam je určitě jednodušší a přehlednější, gmail spojený s dalšími službami a (má pořád ještě?) timeline, z čehož jsem málem vylítla z kůže... obojí je dobré, záleží, co ti víc sedne.
doplněno 04.10.14 14:38:Koukám, že jsem tu snad jediná, kdo je spokojenější se seznamem Se spamem problém nemám.
Ale ještě uvažujte, komu radíte: při téhle uživatelské úrovni by pro něj byl seznam lepší.
NA 100% gmail...
Seznam 80% jeho produkce je spam, je blokován některým opravdu velkými weby z důvodu spamu...
Kupa lidí má příchozí meily ve spamu a naopak, jejich označení jako spam vůbec nic neřeší...je toho ještě kupa...
Gmail, žádný spam, perfektní organizace/dostupnost a mnoho dalšího...
Nakonec jako plus gmailu je po registraci přístup ke kupě služeb, blogy, mapy online documenty, cloudové uložiště...
A co se čtení mailu týče, čtou prakticky všichni, nicméně čtou to roboti...i seznam čte.
Protože nic není zadarmo a oni z něčeho žít musí...
Jedině Gmail.
Jako srovnávat koloběžku s autem.
Na seznamu mám několik schránek, které už nepoužívám a ani bych nemohl co tam mám spamů. Gmail nabízí propojení se spoustou užitečných nástrojů jako je např. google disk nebo google kalendář.
Ještě chci podotkout, že se mi i líbí, že na gmailu jsou zprávy (ne-spamové) tříděny do třech záložek: Primární, sociální sitě a promo akce. To se mi moc líbí, protože zpráv z facebooku, linkedin a newsletterů chodí za den celkem hodně a důležité maily se neztrácí a nedají přehlédnou. Jestli to seznam umí nevím.
Mám seznam.cz, email.cz 2x, centrum.cz a 2x gmail.com. Všechno si nechávám přeposílat na tu jednu gmailovou adresu. V gmailu se zprávy lépe spravují, je to přehledné a umí všelijaké vychytávky (např. že "nová zpráva" se otevře na kraji v podoknu - jako je třeba chat na fb - takže při psaní zprávy můžete klidně procházet dál tu gmailovou stránku - hledat adresy, starší zprávy atd.)
pred lety jsem posílál emailem do švýcarska svoje reference...nejprve jsem posílal přes seznam...Tam jsem zjistil, že email přijde do spamu...Pak jsem odeslal znovu z gmail...a přijemce ho dnes dostal...
Takže ...podle mé zkušenosti...důlezité psaní odesílal gmail... I když seznam se mi líbí víc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.