Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firemni vecirek Brno

Od: lindas* odpovědí: 7 změna:

Ahojte, potrebuji pro nasi firmu usporadat firemni vecirek. Nevite o nejakem hotelu v Brně, ktery pojme tolik osob a bude tam i nejake sportovni vyuziti? Treba bowling? Jo tech osob je tak 200. Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Naše firma mívala konference ve Voroněži. U hotelu Voroněž II (vedle Voroněž I) je, tuším Selská chalupa a kuželky, pokud si dobře pamatuji?!

lindas*
hodnocení

Dekuji uz to ctu, ten vypada obrovitansky :) snad budou mit volny termin jak mame my. ale piste lidicky dal dal :)

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, super je hotel Fontána na brněnské přehradě, jen nevím zda 200 osob není na něj moc. Ještě mě napadl hotel Santon rovněž u přehrady, je tam welnes, posilovna. Pak ještě Myslivna, tam je to taky bezva.

lindas*
hodnocení

A ja jsem ted objevila Avanti, znate ho? Ten vypada taky docela pekne. No mam z ceho vybirat. To bude jeste prace, vymyslet catering, nejake hry, no hruza des.

mirekhanke
hodnocení

Dobrý den! Hotel voroněž je hotel na úrovni, to stejné se dá říct o hotelu Avanti, oba dva se využívají převážně v době výstav a veletrhů, což znamená pro cizince, takže podle toho se řídí i ceny a tím pádem i personál. Oba dva hotely jsou perfektní! Vaše firma bude asi hodně vydělávat, když máte školení v jednom z těchto dvou hotelů.

lidus*

Koukám, že jste na to dva *ee*.

lucineckaa*
hodnocení

0x

Ahoj, tak to zkus hotel Avanti v Brně taky jsem tam byla na firemním večírku a super,vejde se tam myslim kolem 300 lidi, to by mělo stačit kdyz píšeš kolem 200

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]