Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na podzim mě každý rok napadá, že bych jela bydlet do země, kde je celoročně teplo. Ale nevím, do které a jestli by to bylo vůbec možné. Máte to také někdo tak? Napadlo to někoho z Vás? Nebo znáte někoho, kdo se přestěhoval do teplých krajů? Ideální by bylo, kdyby sem napsal někdo, kdo se už přestěhoval. A napsal důvody proč a kam se přestěhoval. Důvod je u mě ten, že každý podzim, zimu nebo jaro mám virózu a jsem nucena ji vyležet a to mě nebaví. Chodím s tím do práce a je to hrůza. Člověk není ve své kůži... Přitom beru každodenně vitamíny. V teplých krajích by mi nic takového nehrozilo, to vím jistě. Přes léto mi ani klimatizace nevadí. Léto a i jaro mě nabíjí.
Dobrý den, mám to stejně, podzim, zimu nemám ráda.. Jednou jsem se na zastávce zapovídala s klukem, který každoročně na zimu odlétá na Kanáry, prý celoročně příjemnýh 23-25 stupňů jako na jaře, a sluníčko, vyprávěl, že tam pořád něco kvete..I to co jsem si vygooglila se mi líbilo Zase úplný vedro taky moc nemusím..
No já už každou chvíli čekám, že na mě něco "skočí" mě se z virózky hnedka stane zánět průdušek, nebo zápal plic.. Jestli by se sem neměli povinně zavést roušky přes ústa, jak nosí v Japonsku To mi příjde ohleduplné..
Ty Kanáry mě taky napadly. Ještě tam mít nějakou práci a bydlení... A někoho blízkého.
doplněno 03.10.14 13:36:Nejhorší je, že při viróze se nemůžete moc hýbat a ani po ní. Tak týden ještě na rekonvalesci máte. A já potřebuju cvičit.
Uvažoval jsem o tom, ale paradoxně na léto na pár měsíců k moři, kdy i u nás bývá poměrně horko. Přes den relax, práce ráno a večer. Ale nerealizoval jsem to, protože už mám rodinu. Dceru bych sice nějakým způsobem dokázal zařídit, manželka ale bohužel nemůže z pracovních důvodů. Mě osobně je jedno, kde pracuji - nejsem závislý na geografické poloze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.