Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam byste jeli bydlet do teplých krajů?

Od: nikc® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

na podzim mě každý rok napadá, že bych jela bydlet do země, kde je celoročně teplo. Ale nevím, do které a jestli by to bylo vůbec možné. Máte to také někdo tak? Napadlo to někoho z Vás? Nebo znáte někoho, kdo se přestěhoval do teplých krajů? Ideální by bylo, kdyby sem napsal někdo, kdo se už přestěhoval. A napsal důvody proč a kam se přestěhoval. Důvod je u mě ten, že každý podzim, zimu nebo jaro mám virózu a jsem nucena ji vyležet a to mě nebaví. Chodím s tím do práce a je to hrůza. Člověk není ve své kůži... Přitom beru každodenně vitamíny. V teplých krajích by mi nic takového nehrozilo, to vím jistě. Přes léto mi ani klimatizace nevadí. Léto a i jaro mě nabíjí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám to stejně, podzim, zimu nemám ráda.. Jednou jsem se na zastávce zapovídala s klukem, který každoročně na zimu odlétá na Kanáry, prý celoročně příjemnýh 23-25 stupňů jako na jaře, a sluníčko, vyprávěl, že tam pořád něco kvete..I to co jsem si vygooglila se mi líbilo :) Zase úplný vedro taky moc nemusím..

doplněno 03.10.14 13:39:

No já už každou chvíli čekám, že na mě něco "skočí" mě se z virózky hnedka stane zánět průdušek, nebo zápal plic.. Jestli by se sem neměli povinně zavést roušky přes ústa, jak nosí v Japonsku :) To mi příjde ohleduplné.. :)

hodnocení

Ty Kanáry mě taky napadly. Ještě tam mít nějakou práci a bydlení... A někoho blízkého.

doplněno 03.10.14 13:36:

Nejhorší je, že při viróze se nemůžete moc hýbat a ani po ní. Tak týden ještě na rekonvalesci máte. A já potřebuju cvičit.

hodnocení

0x

Uvažoval jsem o tom, ale paradoxně na léto na pár měsíců k moři, kdy i u nás bývá poměrně horko. Přes den relax, práce ráno a večer. Ale nerealizoval jsem to, protože už mám rodinu. Dceru bych sice nějakým způsobem dokázal zařídit, manželka ale bohužel nemůže z pracovních důvodů. Mě osobně je jedno, kde pracuji - nejsem závislý na geografické poloze.

hodnocení

0x
Havaj , je tam krasne :)

hodnocení

0x

Do teplých krajů? tak maximálně na dovču jinak spíše více na sever!Vyhovují mi spíše podzimní než-li letní teploty!

Zkrátka,každý jsme jiný,někdo rád holky a jiný zase vdolky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]