Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám poslat jednomu výrobci oken 35 000kč... moje otázka prosím je, co mě vyjde levněji..Poslat je poštovni poukázkou ´´A´´ a nebo z účtu?.. Víte někdo kolik zaplatím na poplatku za poslání? děkuji za odpovědi. P.
asi z uctu...ale já žádný ucet nemam..musel by to je poslat přes ucet od rodičů...ale nejdříve bych tam ty peníze musel vlozit a oni si říkaji ve sporitelně zase za vklad..nebo ne?
Pokud má spořka ve vašem městě vkladomat, vyjde vás vložení peněz na účet rodičů 6 kč. Nejbližší vkladomat si vyhl/...
Za odchozí platbu z KB platím korunové částky (do 5kč, sám nevím). Ale prvních 10 plateb v měsíci je zdarma. Za odchozí platbu u AirBank neplatím ani korunu a to v neomezeném množství plateb.
Za vklad hotovosti na pobočce na svůj účet neplatím nikde nic, za vklad na cizí účet jsem cca před rokem platil u KB 45 kč. Od té doby jsem to z důvodu předražení nedělal až do minulého týdne, kdy jsem tak opět nouzově vkládal a stálo mě to cca 70-80kč u KB. Lze také vkládat hotovost na cizí firemní účet a pokud máte razítko dané firmy (důkaz, že k dané firmě patříte), tak za vklad také nic neplatíte, což se Vás netýká.
Doporučuji vložit "na svůj" účet u rodičů a platbu odbouchnout. Bude to zdarma nebo maximálně do cca 5kč. Ale ještě mnohem více doporučuji založit si v 21. století bankovní účet s vedením zdarma. Dříve nebo později se bude určitě hodit.
Dobrý den,
prosíme, napište nám své kontaktní údaje na e-mail facebook@kb.cz. Rádi se s Vámi spojíme a podíváme se na možnosti optimalizace Vašeho účtu. Děkujeme a přejeme hezký den.
Komerční banka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.