Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí poslání 35 000 kč

Od: ccrr odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám poslat jednomu výrobci oken 35 000kč... moje otázka prosím je, co mě vyjde levněji..Poslat je poštovni poukázkou ´´A´´ a nebo z účtu?.. Víte někdo kolik zaplatím na poplatku za poslání? děkuji za odpovědi. P.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Složenkou to bude navíc 145,- z účtu na účet nejspíš zdarma...

hodnocení

0x

levněji to vyjde určitě z účtu...

ccrr
hodnocení

asi z uctu...ale já žádný ucet nemam..musel by to je poslat přes ucet od rodičů...ale nejdříve bych tam ty peníze musel vlozit a oni si říkaji ve sporitelně zase za vklad..nebo ne?

ohneta*

Pokud má spořka ve vašem městě vkladomat, vyjde vás vložení peněz na účet rodičů 6 kč. Nejbližší vkladomat si vyhl/...

luciemar

nejsem si jistá, ale pozor na vkládání peněz na přepážce spořitelny, kolegyně platila za vložení poplatek tuším 65,- *ee*

luciemar
hodnocení

0x

poukázkou to stojí 37,-, z účtu to vyjde levněji cca 1,- až 2,-, pokud máte elektronické bankovnictví

frame*
hodnocení

0x

Za odchozí platbu z KB platím korunové částky (do 5kč, sám nevím). Ale prvních 10 plateb v měsíci je zdarma. Za odchozí platbu u AirBank neplatím ani korunu a to v neomezeném množství plateb.

Za vklad hotovosti na pobočce na svůj účet neplatím nikde nic, za vklad na cizí účet jsem cca před rokem platil u KB 45 kč. Od té doby jsem to z důvodu předražení nedělal až do minulého týdne, kdy jsem tak opět nouzově vkládal a stálo mě to cca 70-80kč u KB. Lze také vkládat hotovost na cizí firemní účet a pokud máte razítko dané firmy (důkaz, že k dané firmě patříte), tak za vklad také nic neplatíte, což se Vás netýká.

Doporučuji vložit "na svůj" účet u rodičů a platbu odbouchnout. Bude to zdarma nebo maximálně do cca 5kč. Ale ještě mnohem více doporučuji založit si v 21. století bankovní účet s vedením zdarma. Dříve nebo později se bude určitě hodit.

komercnibanka*

Dobrý den,

prosíme, napište nám své kontaktní údaje na e-mail facebook@kb.cz. Rádi se s Vámi spojíme a podíváme se na možnosti optimalizace Vašeho účtu. Děkujeme a přejeme hezký den.

Komerční banka

stirecek*
hodnocení

0x
Zajděte do Fio, zalozte si účet a rovnou na něj vložte peníze. Nic to nestojí, jen cca 20 minut času. Ono to nebude jen záloha, ale i doplatek. Anebo to můžete složit přímo na účet majitele v jeho bance. Ovšem dle jejich ceníku.

hodnocení

0x

Mám účet Era u Poštovní spořitelny. Pokud bych tuto částku poslala přes internet, mám to zadarmo. Za složenku bych zaplatila určitě dost. Proto jsem pro účet.

Přeji Vám pěkná okna. /my měnili dveře, okna bych brala taky. Ale až se zase ušetří/. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]