Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nejrychleji anglicky

Od: english odpovědí: 5 změna:

Můžete mi poradit nějakou dobrou vzdělávací knihu, pomocí které bych se mohla naučit mluvit anglicky, do půl roku? Nemám možnost jed do ciziny, kde by to bylo o dost snažší, tak snad mi někdo poradí. Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

mě hodně pomohlo pouštět si filmy a seriály v originálním znění (anglickém) s anglickými titulky a dohledával sem si slovíčka, začněte s jednoduššími filmy (animované, nebo filmy, které znáte s dabingem), půjde to samo, uvidíte

redyssen
hodnocení

0x

Naučit se mluvit anglicky podle knihy podle mě moc nejde.. Ideální samozřejmě najít si učitele, což však není nejlevnější varianta. Jako doplněk bych doporučil sledování filmů a seriálů v originále s titulkama. Ze začátku české, postupně pak anglické.

Záleží taky hodně na tom jestli se jedná o začátečníka, nebo někoho kdo se chce "rozmluvit".

stonek*
hodnocení

0x

1/2 roku je dost málo, k základnímu osvojení by to snad mohlo stačit. Řekl bych že z 90% je to o odhodlání, vytrvalosi a drillu. Myslím si, že o učebnice nejde, obsahují všechny +- to stejné, nikdo nic nového nevymyslí. Chce to mluvit a opakovat, poslouchat... vše si pořádně zažít aby jste mohla rozumět a mluvit bez přemýšlení. Dobrá, ačkoli ne moc levná volba by byla individuální výuka se zkušeným učitelem, který by vytvořil výukový plán přímo pro Vás.

madla*
hodnocení

0x

Já jsem dělala 2 roky v Anglii v supermaketu a můžu ti říct angličtina nic moc a to jsem s čechama vůbec nepřišla do styku. Domluvila jsem se, ale na nějaký čtení novin, nebo knih to ještě dávno nebylo. Naučit se doma anglicky za půl roku jako samoouk na to musíš zapomenout a když se něco naučíš, stejně jim nebudeš rozumnět. Tím ti nechci brát chut do učení, ale není to tak jednoduché.

doplněno 06.11.14 21:06:

Ještě ti řeknu, dělala jsem tam s jednou holkou byla to Němka. Přišla tam jako já a taky neuměla nic. Ale jí to šlo nějak líp skoro samo. Je to tím, že germánský jazyk je jim blíž než nám, my se zase naučíme brzo třeba rusky, srbochorvatsky, slovanský jazyky.

kamen

Přesně tak aby se člověk dobře naučil anglicky za pul roku to by si musela umět aspon zaklady a pokuď zakady nemaš,tak bys musela každy den od rana do večera se učit,pak by to možne bylo.Anglicky jazyk neni težky na učeni ale je tam toho moc.Inak pokud nemaš problem sama se naučit,tak by pomohla knižka kde sou zaklady slovesa adl. pak ještě jedna knižka ze slovičkama a pak jak budete umět zaklady,tak určitě pomužou sledovat filmy a ktomu ještě dobre najit si kamarada nebo kamaradku v Anglii a dopisovat přes internet a postupem času volat přes skype.Tak je možne se dobře naučit cizi jazyky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]