Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát fanouškem na Facebooku?

Od: misa503® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Dočetl jsem se toto : Děvčátko - Kristina Pimenovová ( 9 let ) s velkýma modrýma očima, dlouhými kaštanovými vlasy a okouzlujícím úsměvem má na Facebooku téměř 2,5 milionu fanoušků. ... považují ji četná zahraniční média za nejkrásnější holčičku na světě. Její matka přidává na Facebook aktuálně její nové fotky.

Chtěl jsem se na její nové fotky podívat.

Dal jsem si na FC do vyhledávače její jméno a nic nebylo nalezeno. Jak je možné se stát jejím fanouškem - přidat se k těm milionům?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

chudák holčička

facebook.com/...

hodnocení

Díky, již se mi to podařilo. Fakt chudák ... souhlasím.

iz*
hodnocení

0x

Miro, proč se přidáváš k fanouškům (tím jen podpoříš matčiny ambice)? Docela by mne zajímalo, co o tom soudí Kristinčin otec (když matka nemá rozum) ...

hodnocení

Nepřidávám ... jen jsem se chtěl podívat jak ta holčička vypadá ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]