Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multiplayer hra

Od: radek32* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

nevíte někdo o něaké dobré multiplayer hře s válečnou tématikou, ale ne na způsob call of duty nebo battlefield.

Myslím něaku hru kde se postupně vylepšuji a kupuji nové vybavení jako je třeba WorldOfTanks aj.

Mám ještě jednu nejdůležitější podmínku a to sice, protože se my p...o stolní PC a mám teť jen notebook-šunku takže ať ta hra má min. požadavky procesor: dual core 2,3 ghz a nižší

grafika: 64 mB a nižší

RAM: 3 gB a nižší

¨moc děkuji už nevím co mám na téhle šunce hrát :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě kdysi velmi bavila hra pharaoh... typuji že je to přesně to co hledáš.. jen se tam s nikým neválčí...

Velmi povedené co se grafiky týče a to jsem to hrál cca 5 let zpět...

Dokonce se tady jeden ptal na češtinu.. stačí pohledat..

doplněno 14.11.11 22:52:

Tak potom UT2004 v módu onsalught tam plaveš..jezdíš, litáš buduješ, střílíš je single i online.. je to pecka.

radek32*
hodnocení

Promiň, ale to není to co hledám já nechci strategii ja myslel že tam chodíš, lítáš, plaveš, jezdíš atd. Opravdu něco jako WOT.

lolololol
hodnocení

0x

lol upgradovací hry sou kničemu lol hraj neco jinyho

radek32*
hodnocení

To mě nezajímá si je nehraj a jdi otravovat někoho jinýho.

martinaa*

V klidu, Radku:) Nenechte se vytocit kdejakym pubertakem:)

radek32*
hodnocení

nóóó tak sem si ten UT2004 stahnul a sorry ale větší kravinu uz sem dlouho nehral...

Mě ted tak nějak docvaklo že hraju typ hry freon kterého se dosáhne pouze ve full verzi na upravených servrech které mají normální balistické zbraně a atd... každému chutná něco jiného že jo :)

Ale takové UT2004 je jedna s mála her které je jedno zda máte Linux,Mac os x či windows.. frčí to všude...

doplněno 01.02.12 15:01:

Netuším, Q3a jsem hrál na základce naposled a to je ukrutně dlouho...

dzordz*

Není freon jenom sprostá kopie freeze tagu z q3a? :)

Radku Radku, takhle znevažovat starý dobrý hry..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]