Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevíte někdo o něaké dobré multiplayer hře s válečnou tématikou, ale ne na způsob call of duty nebo battlefield.
Myslím něaku hru kde se postupně vylepšuji a kupuji nové vybavení jako je třeba WorldOfTanks aj.
Mám ještě jednu nejdůležitější podmínku a to sice, protože se my p...o stolní PC a mám teť jen notebook-šunku takže ať ta hra má min. požadavky procesor: dual core 2,3 ghz a nižší
grafika: 64 mB a nižší
RAM: 3 gB a nižší
¨moc děkuji už nevím co mám na téhle šunce hrát :D
Mě kdysi velmi bavila hra pharaoh... typuji že je to přesně to co hledáš.. jen se tam s nikým neválčí...
Velmi povedené co se grafiky týče a to jsem to hrál cca 5 let zpět...
Dokonce se tady jeden ptal na češtinu.. stačí pohledat..
doplněno 14.11.11 22:52:Tak potom UT2004 v módu onsalught tam plaveš..jezdíš, litáš buduješ, střílíš je single i online.. je to pecka.
Mě ted tak nějak docvaklo že hraju typ hry freon kterého se dosáhne pouze ve full verzi na upravených servrech které mají normální balistické zbraně a atd... každému chutná něco jiného že jo
Ale takové UT2004 je jedna s mála her které je jedno zda máte Linux,Mac os x či windows.. frčí to všude...
doplněno 01.02.12 15:01:Netuším, Q3a jsem hrál na základce naposled a to je ukrutně dlouho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.