Nejste přihlášen/a.
McDonald se rozhodl vyvrátit mýty a konečně povolil médiím přístup tam, kam se běžný zákazník nedostane:
Někde se stala chyba, tak ještě jednou:
A kdyby se to zas neukázalo, tak
doplněno 14.10.14 17:13: Odkaz mi zmizel, ale video jde, takže ho znovu vkládat nebudu.
Ha,zrada ! Video neexistuje,proč asi?
doplněno 14.10.14 17:49:S "korunou" naprosto souhlasím ! Mimochodem pěkný nick...
Nikdy jsem nebyla v "mekkáči" ani v KFC. Zdá se mi to 1/ předražené a 2/ nezdravé. Navíc musím podotknout, že něco podobného je od nás v okruhu větším, než 20 km, takže se cestou najde vždycky něco lepšího a blíž.
Ty mlíčňáky mi taky chybí. Vzpomínáte? Hustý jahodový koktejl s hvězdičkou šlehačky, vynikající kakao, třeba 15 druhů chlebíčků a kus kolem 3,50. To byla zem zaslíbená pro chudého študenta. Najedl se dosyta a stálo to desetikačku!
A pražská Koruna na Václaváku? Když se jelo /celá škola/ do Prahy na nějakou výstavu /bylo to povinné/, zapadli jsme pokaždé do Koruny. A jak jsme se najedli za pár korun. Bezdomovci tehdy neotravovali u pultíků, pokud nějací byli, byli dobře uklizeni. Vím, dneska jsou už úplně jinde nejen ceny, ale i stravovací návyky.
Ale byli jsme mladí, bylo to úžasné a za pár korun.Nikdy nepřestanu vzpomínat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.