Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maso v McDonaldu

Od: praivo* odpovědí: 4 změna:

McDonald se rozhodl vyvrátit mýty a konečně povolil médiím přístup tam, kam se běžný zákazník nedostane:

mirror.co.uk/...

doplněno 14.10.14 17:12:

Někde se stala chyba, tak ještě jednou:

A kdyby se to zas neukázalo, tak

[code]

doplněno 14.10.14 17:13:

Odkaz mi zmizel, ale video jde, takže ho znovu vkládat nebudu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ha,zrada ! Video neexistuje,proč asi?

doplněno 14.10.14 17:49:

S "korunou" naprosto souhlasím ! Mimochodem pěkný nick...

korunapraha

Existuje video, ale mekáče z mojich financí nedotuji. Znám lepší jídlo. To samo KFC a obdobné šmakuláře-ne.

Co postrádám, jsou mléčné bary, nebo jak to nazvat, co kdysi více fungovalo a bylo tam hoooodně chlebíčků a salátů. To je mi bližší na zastavení a něco si dát.

hodnocení

0x

Já jsem byl naposled v McDonald, když se rozdávaly skleničky zadarmo, rači chodím do KFC.

hodnocení

0x

Nikdy jsem nebyla v "mekkáči" ani v KFC. Zdá se mi to 1/ předražené a 2/ nezdravé. Navíc musím podotknout, že něco podobného je od nás v okruhu větším, než 20 km, takže se cestou najde vždycky něco lepšího a blíž.

Ty mlíčňáky mi taky chybí. Vzpomínáte? Hustý jahodový koktejl s hvězdičkou šlehačky, vynikající kakao, třeba 15 druhů chlebíčků a kus kolem 3,50. To byla zem zaslíbená pro chudého študenta. Najedl se dosyta a stálo to desetikačku!

A pražská Koruna na Václaváku? Když se jelo /celá škola/ do Prahy na nějakou výstavu /bylo to povinné/, zapadli jsme pokaždé do Koruny. A jak jsme se najedli za pár korun. Bezdomovci tehdy neotravovali u pultíků, pokud nějací byli, byli dobře uklizeni. Vím, dneska jsou už úplně jinde nejen ceny, ale i stravovací návyky.

Ale byli jsme mladí, bylo to úžasné a za pár korun.Nikdy nepřestanu vzpomínat. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]