Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kamarádku / přítelkyni

Od: petries odpovědí: 3 změna:

Ahoj, vím že bych si na tuto otázku měl asi zodpovědět sám :D ale věc se má takto : poznal jsem asi před měsícem jednu fajnovou holku. Troufnu si říct že je to už asi přítelkyně a ne jen kamarádka (sympatie jsou oboustranné, nechá se líbat, hladit atd. a opětuje to).

Jde o to, že jsem zjistil že má za 14 dnů narozeniny. Nějak jsme se o tom kdo se kdy narodil nebavili a vzhledem k tomu, že jí bude 20, tak očekávám že bude pořádat nějakou oslavu (ať už rodinnou nebo s kamarády) a že mě tam třeba i pozve a když ne tak jí stejně budu přát, takže je to jedno :D

Jak říkám, neznáme se dlouho, asi po několikaletém vztahu by byl vhodný dárek nějaký prstýnek, řetízek, apod. ale teď vážně nevím.

Sice je jí 20, takže kulatiny a větší slává, ale zase se neznáme dlouho, takže nevím co vybrat. Je spíše taková klidná povaha, trochu nesmělá a zajímá jí dost příroda. Vím, že bych měl vybírat sám ale netuším co se v této situaci hodí / nehodí koupit, tak prosím o vaší radu. Děkuju :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

kup jí kytku a třeba ji někam pozvi - potěšíš ji - znáte se krátce na nějaké dary

hodnocení

0x

kytka a lahvinka dobrého vína

asd*
hodnocení

0x

Kytku a k tomu pozvání někam - na večeři, výlet atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]