Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nintendo wii - tip na hru

Od: karlovec* odpovědí: 1 změna:

ahojpotreboval bych doporucit nejakou hry na nintendo wii ktera ja tak pro 14ti leteho kluka dekuji a chtel bych se zeptat jestli ta wii kamera funguje jenom na jednu hry nebo na vsechny hry kde se trenuje nebo cvici nebo treba na jiny hry dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Ono záleží, jaký styl her ho baví, věk sám o sobě tolik neřekne... já ráda plošinovky, tak mohu doporučit hlavně z těch :)

Skvěle propracované je cokoli, co je Super Mario - hodně kol, výtečně udělané, hratelnost maximální, ať už klasické, 3D nebo ve formě autíček. U nás to hrají všichni, ale nevím, jestli zrovna ve 14ti nebude mít pocit, že je to pro malý :) Záleží, jestli má rád plošinovky. Dobrá odnož je i Mario Party, jakási "deskovka" se spoustou miniher.

Další výtečná plošinovka je Wario Land.

Na malém nintendu jsem měla Zeldu, velmi dobře udělaná hra, takže předpokládám, že pro Wii to bude to samé.

Moc pěkná ptákovinka je Boom Blox.

Špatnou zkušenost mám s Alice in Wonderland a Okami.

Kamera určitě nefunguje na všechny sportovní hry, asi vás zaujala Your Shape, jak tak na to koukám? Na hry ne, pokud to tam není vyloženě uvedeno, o žádné nevím (což neznamená, že není). Bude mít spíše omezené užití, obávám se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]