Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mozek máte v hlavě?Mužský,nebo ženský

Od: viky® odpovědí: 27 změna:
27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

A do haje:D 120... ale ze mam muzske mysleni, slysim casto, takze me to ani neprekvapuje...:D

110... a to věčně slyším od manžela "no jo, ženská a logika" :D

Ja zas rikam muzi a synum-nesnazte se myslet,delejte co vam rikam a bude to O:K.samozrejme v zertu.Tak jsem zvedava tedy hrozne jak dopadnou u testu.

pt®
hodnocení

0x

To je výsledek:
Vaše skóre: 130 bodů
Váš mozek je mužský.

Tak jsem chlap. *sok* Co s tím? Já si celý život myslím, že jsem ženská. - stařenka

sargo*
hodnocení

0x

75... asi bych měla se sebou něco udělat... už to mám, začnu držet mapy vzhůru nohama! *smich*

hm*
hodnocení

0x

110. Jsem tu zatím jedinej, kdo na to má "nárok". Najde se nějaká ženská? :)

bena*

Taky mám 110... pro ty co mě neznají, jsem mužského pohlaví :)

já taky 110, taky muž :)

hodnocení

0x

Na testu je trochu hloupé, že už na první pohled jsou áčka ženské vlasnosti a céčka mužské vlastnosti, béčka jsou neutrální *smich*, správný test má být zamíchaný a otázky by neměly být tak okaté ;).

bena*

Dobrý poznatek, ale kdo se chce opravdu dozvědět pravděpodobnější výsledek a ne ten který chce, jistě nebude jen tak klikat na jednu oblast odpovědí (Ž/N/M)

jumba
hodnocení

0x

nedospělí, ale jsem chlap.

olaf71*
hodnocení

0x

hurá, nemám ženský mozek, 120 bodů :)

hodnocení

Já jsem taky mužský 130, co se dá dělat, rodiče se spletli.

Trochu legrace neuškodí. Viky

sebod*

Týýýýha jsem CHLAP *zed*. Až se tohle provalí, tak mi uteče můj přítel*ee**bezim*

hodnocení

0x

A sakra-110,jsem taky chlap,ne nadarmo mně múj muž říká poloviční kluku,a to ještě neví,že jsem úplnej*smich*

hodnocení

0x

140 a jsem žena. Mám tedy mužský mozek. ;)

hodnocení

0x

Tak mi vyslo 110,koukam ze tu nejsem sama.Dobre na odreagovani.

hodnocení

0x

130. Ještě že si toho manžel nevšiml.

durancea*
hodnocení

0x

Taky mužský :)) ...

doplněno 13.11.11 21:16:

... polovinu odpovědí jsem cítila jako "kompromis", že by tedy páni byli "muži kompromisu a nadhledu"? Teda to se mi moc nezdá ... :))

limetka*
hodnocení

0x

To jsou věci! Jsem chlap s 80 bodama *zed*

ann*

*vezen*Jsem asi divná 35 b.

radek32*
hodnocení

0x

100 - mužský :D

hodnocení

0x

tak som ako typický chlap, lenivý od prírody, test len odklikol, a môžem spokojne konštatovať, že mám podľa tohto testu, skutočne mužský mozog. :D

hodnocení

0x

vidím, že jsem zatím jediná "neutrální" - 155... :D

hodnocení

0x

Tak jsem udelala testik i chlapovi a ono mu to vyslo neutralni.ale rekla bych ze to tak bude v nekterych vecech.Muj je typ kuchynsky ,ale je fakt,ze vari dobre,horsi je to ,abych ho dostala k jeho praci a ja doma pomoc nepotrebuji tolik.holt delam venku ,kleju,ze je to jeho prace,ale pak se uklidnim,ze prijdu a mam dobre navareno.asi to tak ma byt.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

130 - mužský. Mapu totiž umím číst dokonale :-D

mikiki*

160bodů,můj mozek je neutrální :D 17let :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]