Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Show Jana Krause

Od: wowo odpovědí: 5 změna:

Neví někdo proč se JK ptá vždy na začátku pořadu jestli je tam pan Vodvárka (Odvárka)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Následně se zeptá, zda je přítomen pan Odvárka, což je divák, který nechybí na žádném natáčení (tuto otázku Jan Kraus někdy pokládá i v průběhu pořadu když se zapomene zeptat; pan Odvárka slovy Jana Krause "zásadně nejezdí na zahraniční natáčení"a proto chyběl v epizodách natáčených na Slovensku, v Miláně a v New Yorku)

Zdroj: cs.wikipedia.org/...

schonova
hodnocení

0x

Já mám dojem, že to byla mezi nimi nějaká sázka. Ale mohl by to pan Kraus občas divákům objasnit, že?

moutvickamiros
hodnocení

0x

Jak souvisí p.Vodvárka s pořadem Show Jana Krause?

neumíte číst?

lidus*
hodnocení

0x

Toto jsem našla na nettu: Je to fanoušek, který už osmým rokem pravidelně chodí na každé představení Show Jana Krause a dřívější Uvolněte se prosím.

Já si vždy myslela, že je to třeba hasič co má za úkol představení hlídat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pan odvárka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]