Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kamaradka slavi 30. narozeniny, tak jsem se rozhodla ze ji jako darek dam vsechno co se tak vseobecne preje - zdravi, stesti lasku, penize ..coz je prezentovano nejakou drobnosti.
zdravi -krabicka vitaminu; stesti - ctyrlistek; laska - pecici forma ve tvaru srdce; penize - cokoladove penizky; stesti - knizka s nazvem Padajici hvezda; deti - dudlik; krasa - kosmeticky balicek,
Chtela bych ji k tomu napsat prani, tak aby v nem bylo vsechno vyse zminene obsazeno. Nevymyslite mi nekdo nejakou peknou, vtipnou rymovacku? Diky
než se najde někdo s básnickým střevem a něco zplodí, zkuste si prolistovat to množství odkazů, které jsem získal jednoduchým vyhledáním hesla přání k narozeninám
na http://jdem.cz/snyp6 najdete mnoho odkazů na toto téma,
nebo heslo vtipné přání k narozeninám vyhodí další... koukněte na http://jdem.cz/snyq4
nebo klikejte rovnou tady na ty odkazy
a pro zajímavost by jsme tu na poradně uvítali konečnou ukázku Vašeho přání... jako poděkování
doplněno 11.11.11 11:13:obdivuji mařenku a kapku naděje... že se do toho daly a vymyslely aspoň pár řádků...
já jsem suchar, já to jenom hledám na webu a případně něco kompiluji... i tak se dá...
Dnes ti chci vše krásné přát, pár drobností chci ti dát. Vitamíny pro zdraví, tvoje zdraví upraví. Se čtyřlístkem štěstí dám, protože tě ráda mám. Upeč tohle srdíčko, uvidíš to Janičko. (Haničko,.. jméno).
Přeji ti i peněz dost, čokoládkou pro radost. Vidělas už padat hvězdu? Nevadí, třeba tahle knížka cestu ke štěstí ti poradí.
Ještě jedno přání mám, nikdo nechceme být sám. Žádný přítel nenahradí, to když máma dítko hladí. Tak ať brzy k dudlíku, potřebuješ postýlku. A když se s mimčem nevyspíš, tímhle pod očima kruhy opravíš (kosm. bal)
Babkazov, moc děkuji, ale přeci jen mi to přijde trošku kostrbaté.
Hejkálek nás tady chválí, až mě zrudlé tváře pálí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.