Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevné označení na Poradte.cz

Od: joe8 odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych se zeptat, co značí (zde na Poradte.cz) u profilu členů ty oranžové a modré "lišty"?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Máte na mysli ten obdélníček vedle otázky? Oranžová, zatím bez odpovědi, modrá s odpovědí. Nebo jste myslel něco jiného? - stařenka

doplněno 09.11.11 12:50:

Pokud myslíte, kurzor na "nicku", jsou to procenta /množství odpovědí, a hodnocé odpovědi/. - stařenka

joe8
hodnocení

Ano, myslel jsem to u toho nicku. Takže modře je množství odpovědí a oranžově jsou hodnocené odpovědi?

pt®

Jelikož nejste registrovaný, tak se u Vašeho nicku nezobrazí, jelikož Vás nikdo nemůže hodnotit, ani Vy nemůžete hodnotit druhé. - stařenka

joe8
hodnocení

Já nemyslím u neregistrovaného profilu, ale např. když najedu myší na Váš nick (příp. na něj kliknu), tak co mi ukazují ty oranžové a modré proužky.

Myslím že to je v dané oblasti otázek počet odpovědí a počet hodnocených odpovědí ale nevím to jistě.

doplněno 09.11.11 13:15:

Ne počet ale poměr.

Ten oranžový proužek ukazuje míru jak moc do kterých rubrik registrovaní rádci přispívají.

doplněno 09.11.11 13:23:

Ale jistě to také nevím. :(

hodnocení

0x
aby jsme si to ujasnili... pravdu má autor: joe8 Datum: dnes 12:53 Předmět: RE (2x): Porfil na Poradte.cz Ano, myslel jsem to u toho nicku. Takže modře je množství odpovědí a oranžově jsou hodnocené odpovědi?opravdu je to tak, jak se joe8 domnívá...modrý proužek ukazuje množství odpovědí, respektive dotazů konkrétního nicku v té které rubrice. Třeba luis v rubrice Počítače a příslušenství má modrý proužek dloooouhý, to proto, že měl mnoho dotazů a doplňujících dotazů při správě svého počítače... protože jako laik v této rubrice nemá mnoho ohodnocených odpovědí, jeho oranžový proužek je krátký... dále podle těchto proužků třeba v rubrice Zvířata nebo Rostliny a pěstování můžeme usoudit, že v těchto oblastech není moc kovaný a jeho případné odpovědi nebyly ohodnocené... odpovídá dobře zase v jiných...Při kliknutí nebo ukázání na můj nick hejkal se máte možnost dozvědět, že já se věnuji více rubrikám Společnost, Domácnost a bydlení, Elektronika a dalším, pro změnu mimo mne jde Sport....když vlevo na hlavní stránce kliknete v Seznamu rubrik na název jednotlivé rubriky, otevře se Vám vpravo dole TOP 25té rubriky a potom není problém udělat si přehled, jak tazatelé a uživatelé poradny hodnotí jednotlivé rádce...upozorňuji, že počet hodnocení v TOP je za posledních 365 dní, teda za rok. Celkové hodnocení a přehled příspěvků a hodnocení za celou dobu působení uživatele na poradně se objeví při kliknutí na nick, jak vzpomíná joe8...když se podíváte vlevo dole na stránce naTOP 15 poradte.cz, a kliknete na jednotlivá jména, ukáže se Vám oblast, ve které je každý uživatel odborníkem nebo jak se říká doma... někteří z nich jsou špičkami v určité rubrice, jiní jsou univerzálnější...

ještě doplním, že se nejedná o stupnici 0 až všechny ovšechny odpovědi, ale jen o 0 až x odpovědí, číslo už přesně nevím. Znamená to, že se nerozliší např 300 a 500 odpovědí v dané rubrice, protože maximum je nastaveno níže.

Růžová označuje ohodnocené odpovědi. Je to tedy opravdu poměr a lze z toho odvodit, kdo se věnuje jaké rubrice.

doplněno 09.11.11 15:50:

... a s jakým úspěchem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]