Dnes jsem se při sjednávání služby u O2 dozvěděl, že jsem u nich veden na nějakém black listu jako nežádoucí zákazník. Údajně jsem měl někdy v roce 1995 (dříve Eurotel) od nich dvě paušální SIM karty. Nikdy jsem neměl žádnou kartu jak od Eurotelu, tak od O2. Když jsem chtěl podrobnosti, tak nikdo nebyl schopen říci, jestli neuhrazené paušály jsou u soudu, ani kde jsem si údajné služby měl zřídit. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo jak se proti neoprávněnému obvinění bránit?
Tam kde mne nechtějí,sami váhají,nerýpejte do toho a jděte k jinému providerovi.
danten*
Asi jo. Stejně nic nezjistím, ale vím, že v té době Eurotel zasílal karty dopisem a pravděpodobně nějaký chytrák použil moje údaje. Nikdo nic po mně soudně ani jinak nechce, tak proč nejít k Vodafone.
babiznas
aby na něj nevybafli s dluhem který nechají ještě krapet nabobtnat!
danten*
Od roku 1995? To mně můžou akorát ... Pokud mohou dosvědčit a 100% prokázat můj podpis na nějaké smlouvě, tak chtít mohli už dříve.
Nejdříve musí být soud a ten poté může nařídit exekuci. Pochybuji, že mi můžou uznat exekuci za předpokladu, spáchání trestného činu neznámým pachatelem. A nestraš mně.
Bohužel nemusí proběhnout soud. Platební příkaz múže vystavit např. Český Telekomunikační Úřad, jako rozhodce ve sporu mezi Vámi a O2. Prostě z ničeho nic Vám příjde platební příkaz, aniž by jste se mohli předtím jakkoliv bránit. A zaplaťte do 10 dnů nebo exekuce. Máte 10dní na sehnání právníka, na sepsání odporu a odeslání. Jinak se stává platební příkaz platný a nezaplatíte-li, čeká Vás exekutor. Že jste tou dobou na dovolené? Nezájem. Institut fiktivního doručení tohle ošetřil vskutku "dokonale". Panuje mezi lidmi názor-velký omyl, že vše vyřizují soudy. Není to pravda, a sám nechápu jak je to možné. Toto vše, co popisuji je moje osobní zkušenost, žádná vymyšlenost. A jednalo se také o platbu za poskytnuté a nezaplacené služby od O2. Takže pozor, pozor pozor. Neustále být jako ostříž. Nic nenechat náhodě. Tahle společnost je vlčí. A dávno už říkám, "není moje, nechci ji".
danten*
Díky, tak to je masakr. Doufám, že v případě nějakého sporu budu obeslán do datové schránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.