Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem příležitostný kuřák dám si tak 3-do týdne a chtěl bych vědět jsem takový přelétavý a dlouho nevydržím na jednom místě a chtěl bych se zeptat jestly třeba teť jsem dokouřil krabičku LMmek a chci si koupit Camilky jestly s toho nemužu mít třeba střevní potíže? když to tak střídám díky
ahoj, já jsem docela kuřačka, vykouřím tak deset denně, a kouřím na co mám zrovna chuť, jednou Camely, podruhý L&Mka, pak zase Lucky Strike... ale nikdy jsem se ze střídání cigaret nepo*rala i když, ty jako příležitostný kuřák...pokud kouříš lightky a ty velbloudy si koupíš tvrdý, možná tě první cigáro na wc dožene
ale neboj, nejde o nějaký vážný zdravotní následek
jinak řečeno - NE, STŘÍDÁNÍ CIGARET TI VÁŽNĚ NEUŠKODÍ.
Spíš mě zajímá, proč kouříš, když vlastně nekouříš ... na odrazování a vymlouvání se tady jistě najde dost nekuřáků...takže vymlovat ti to nebudu, koneckonců, je to tvoje věc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.