Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Materiál pro vybudování jezírka

Od: shine* odpovědí: 4 změna:

Mám speciální otázku a snad ani moc nečekám, že by se našel takový odborník, který by mi dokázal poradit, ale přeci jen to zkusím:)... Zajímá mě, jestli existuje nějaký materiál, který by se dal použít na stavbu umělého jezírka jako nepropustná vrstva na dno a stěny, ale takový, aby byl pokud možno naprosto ekologicky nezávadný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

drap*
hodnocení

0x

Běžně se k tomuto používají umělé folie. Teoreticky je to řešiteln= kvalitním nepropustným jílem. Ovšem při takovéto konstrukci by se muselo počítat alespoň s částečným prosakováním vody do podloží. Na stejn=m principu funguje i spousta přírodních jezírekm rybníků a podobně.

jabraka*
hodnocení

0x

Máme za sebou takových jezírek několik,bez té jezírkové folie je to v podstatě neuskutečnitelné.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Obrázek to nevzalo.Tak to zkusíme ještě jednou

Materiál pro vybudování jezírka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]