Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych zavést diskuzi na téma paranormální jevy. Chci znát Vaše názory, historky, případně setkání s těmito jevy, jaké to na Vás zanechalo následky a podobně...
Já sama se s nimi setkávám často, asi mám na to "čuch" ... málokdy se bojím, protože většinou asi nechtějí ublížit. Když mám strach, tak asi nebudou dobří. V poslední době mě v ložnici navštěvuje "něco", neviděla jsem ho, ale cítím jeho přítomnost, vždy je to takový pocit jakoby v polospánku, nemůžu se pohnout, nemůžu křičet, mluvit, ale vím, že tam je. Jsem jakoby paralyzovaná, kamarád, který se o tyhle "věci" zajímá, mi povídal, že "to" na mě leží. Ale důvod neznám. Bydlím ve starém domě. Při "jeho" návštěvách mám strach, špatný pocit a potom mě celou noc provázejí škaredé a špatné sny. Asi dobrej nebude.
A co vy, jaké jsou Vaše zážitky?
Mám za sebou dva kurzy praktického šamanismu, takže některé paranormální jevy považuju za normální
wow ... mohl byste být tak laskavý a popsat mi nějak blíže, co Vám ty kurzy daly, a s čím se setkáváte? Jak ty vědomosti, které jste při kurzech získal praktikujete? Opravdu mě to zajímá...díky.
A kdybyste mi mohl vysvětlit (pokud víte) s čím se setkávám já, jak jsem to popsala výše?
No sice nevím, jestli to byl paranormální jev, ale v domě máme byt, který je prázdný a je dstřihnutý od elektřiny a odpojený od vody. A už to byly asi 4 roky zpátky(to mi bylo asi tak 10 roků (teď je mi 15) a hrál jsem si na dvorku a ten byt je v přízemí a má okna právě do toho dvorku. Jednou se samo otevřelo a zavřelo okno od koupelny. Když to okno bylo otevřené, tak jsem se šel podívat, jestli se do toho bytu někdo nevloupal, ale nikdo tam nebyl pak jsem uviděl, jak se napouští vana a přitom je odpojená voda. Tak jsem utíkal od okna a to se zavřelo.
Na paranormální jevy nevěřím. Duchové prostě neexistují. Nikdy jsem nezažil nic, co by se nedalo rozumně vysvětlit. Když v mém domě zemřel nájemce, ubytoval jsem v onom bytě dočasně řemeslníka. Po 2 nocích tam odmítl bydlet, že prý tam straší. Nedalo mi to a na pár dní jsem se tam nastěhoval. Nedělo se tam vůbec nic mimořádného.
Já si myslím, že existují, ale samozřejmě je to věc názoru, tady o tom se nemůžeme dohadovat říká se "neuvěříš dokud neuvidíš" ale já říkám "neuvidíš dokud neuvěříš" ..
Tím pádem bych ctěla doplnit diskuzi o otázku - myslíte si, že se různé formy energií zjevují jen lidem, kteří na ně věří?
Mě něco chodí po bytě, podlaha křupe,dupe to, jako by tam šel opravdu člověk, ale samozřejmě tam nikdo není... V noci mě někdy probouzí ohlučující křik.. jekot.. když se probudím, ještě slyším ozvěny v uších.. Tohle mám ale už od děctví..
doplněno 30.09.14 20:19:*dětství
Ahoj, mě se akorát stalo to, že jsem koukala před 15 lety na horor a přesně ve 12 v noci, když odbíjely hodiny, spadl obrázek na WC. A předtím před víc jak 20 lety, když mi zemřel pes, tak jsme ho pohřbili v lese. A já tam chodila okolo jeho hrobečku a přála si, aby tam vyrostli houby a říkala jsem to nahlas tomu pejskovi. A za dva dny jsem tam šla a skutečně na jeho hrobečku vyrostly bedly. Jinde v okolí nevyrostly. Mohla to být i náhoda? Zrovna nedávno jsem četla v jedné ezoterické knížce, že i domácí mazlíček, pes, je na vás i po smrti napojený. A taky prý není náhoda, když kouknete na hodinky a vidíte stejná čísla. Mě se to stává dost často. Dokonce zrovna ve chvíli, kdy jsem četla v autobuse o tom, že to není náhoda a je to vzkaz shora jsem koukla na hodiny, bylo 10.10 h.
jo jo, s těmi zvířaty si to taky myslím. Mě před asi osmi lety zemřela nečekaně fenka. Strašně jsem smutnila, první tři dny jsem jenom probrečela v posteli a v duchu si říkala, že jsem se s ní ani nemohla rozloučit, to mě strašně mrzelo. Následující noci se mi zdál sen - byla jsem někde, kde nebylo kolem nic, jen bílá prázdnota. Najednou ke mě přišla moje fenka, chvíli jsem ji držela v náručí, hladila a ona se na mě pak podívala a odešla. Myslím že se přišla rozloučit.
Dobrý den, sestra si vzala na jedno očko slepého pejska z útulku, měla ho necelý rok, pak o něj nešťastně přišla..
Ségra pak vyprávěla, že se jí zdál podobný sen, nic prý neviděla, jen cítila, že k ní její pejsek přišel, tak jak chodil obvykle, nechal si podrbat ouška,což miloval, a zase odběhnul... Já bych tohle brala jako rozloučení..
Čarodějnictví, kouzla, zaklínadla..mrtvých pasti...
Tohle vše je věda které ještě nerozumíme, bylo to tak, je to a tak a ještě dlouho bude...
Najde se to v každé historii každého národu/náboženství etc...
Je to jen zjednodušení/zneužetí pro/proti informací/nevědomosti u člověka nižší "úrovně" ...
To je celé...kdysi to byl oheň, poté využití gravitace/kolo, poté promyšlenost starodobých inženýrů (egypt např)
I indián bude vaši pro vás běžnou baterku s chemickým článkem a studeným světlem považovat za kouzlo...
Stejně jako považovali aztékové nové příchizí bílé bohy (conquestadoři) za bohy, byla to jen nevědomost o "bravě" ...
O tom to celé je, o nevědomosti...
Osobně spíš budu věřit v nějaké povznesení na vyšší úroveň bytí (viz seriál stargate-laicky zjednodušeno) než o nějakou magii či jiný blábol který je tu pro ty kteří dřívě chtěli věšet za heslo a přece se točí...
Jsem v době kdy umíme švestky proměnit ve zlato (na úrovni atomů za použítí množstvíí energie) ...proč věřit
Mno doporučím si projít všechny díly věřte - nevěřte, to je celkem řrádlo na paranormálno...a ještě akta-x ...
Soráč za chyby.
já v tyhle věci věřím. Vykládám karty, povětšinou jen sobě, nemám ráda výklady jiným lidem, přijde mi to neosobní, ovšem když není zbytí, vyložím a vychází mi to. Ptám se karet prakticky na cokoli - např. kam jsem založila tu a tu věc, kam se zaběhla kočka, ale i na složitější věci v životě, na horší problémy. Odpoví mi, ne vždy tak jak bych chtěla, ale odpoví.
A poradím vám jeden rituál, je na ranní nápoj, aby vám dal energii a víc chutnal.
Než si zalijete ráno kávu či čaj (cokoli co ráno pijete), propláchněte si hrnek či skleničku vlažnou vodou. Než dáte do hrníčku kávu, otočte ho a ukazováčkem nakreslete na dno hrníčku křížek. Až vsypete nápoj do hrníčku, vezměte jej do dlaní a chvíli držte, aby se s vámi "spojil. Až nápoj zalijete, udělejte nad ním prstem spirálku, aby končila ve středu...
Pokud karty řeknou něco nového o antihmotě a vysvětlí mi detailně protuberance, klíďo za váklad zaplatím ...
Popravdě znal jsem jednoho "hrnkokolečkáře/chlebočárníka" ... měl brát léky-léčil se kolečky opravou čakry...
Dojel na rakovinu... asi pár kartářek obejdua schválně zda se shodnou...
jak říkám - hádat se nebudu, je to každého věc, každý věříme něčemu jinému. To Vás ani nezajímají například kruhy v obilí? Máte racionální vysvětlení?
Tak nakonec máte asi pravdu "banánko" ...hledal jsem nějaké zdroje na internetu a to co mě ze začátku nalámalo, mě teď dokonale přesvědčilo...nakonec fotka NEČLOVĚKA která je velmi vzácná jak kruhy v obylí vznikají mě uzemnila úplně...
Fotku přikládám neb ji asi viděl asi málokdo a tudíž bude vzácná...celkově to je na internetu dobře proinformované...
Doteď jsem nevěřil...
Jedna z vzácných fotografií mimozemšťana při vytváření kruhů v kukuřici
Psychika umí dělat divy ale kdo ví, možná... Říká se, že malé děti mají dar, vidět a slyšet víc jako dospělí, první vnučka do dvou let stále koukala u nás v ložnici do rohu a cosi žvatlala, na otázku koho tam vidí se jen usmívala neřekla nám nic, pak to ustalo ale dnes 7 měsíční vnučka když ji položím na postel, okamžitě se otočí do toho rohu a začne se smát a něco žvatlat. U nás když jdeme s mužem spát, říkáme "dobrou noc, dobří duchové".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.