Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plesnivé obilí vs LSD

Od: vyhulenejmozek odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

takže plíseň co roste na obilí - tam je LSD,... a pak jsem četl že když tu houbu sním tak mi zčernaj končetiny a doktoři mi je budou muset amputovat... jak mám tedy to LSD z té houby vyextrahovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Myslíš si vážně, že ti dá někdo návod, jak z námelu dostat LSD? Vybral sis svůj nick fakt dobře. Gratuluji. Nohy by Ti každopádně upadly pouze v případě, že bys nebyl člověk, ale drůbež. Pokud jsi člověk, můžou Ti odpadnout prsty, nos. Každopádně víc hrozí oslepnutí. Stojí to za to? Ono totiž i když podomácku vyextrahuješ LSD, nedokážeš podomácku zaručit, že bude čisté. Kdyby to šlo, už by to bylo dávno na černém trhu, nemyslíš?

michalov*
hodnocení

0x

Námel,je jedovatý.Pak jsou ještě Sněti(Sněť obilná,zakrslá...) V obojím případě se obilí musí likvidovat,protože se jedná o nebezpečnou nákazu. Vyskytuje se dnes zřídka,protože se tomu předchází mořením osiva. To že se z těchto chorob obilí získává LSD slyším prvně.

marenka*

O tom LSD je to pravda. ;) cs.wikipedia.org/...

michalov*

No jo.Tak s chutí do LSD. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]