Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokladni me vratil vic penez

Od: karolaaaa odpovědí: 7 změna:
Platila jsem v obchodu a pokladni me vratil vic. Vsimla jsem si toho az doma. Muze z toho bejt nejakej pruser kdyz vam v obchodnim dome u pokladny vrati vic penez? dekuji za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ne. Akorát to prodavač pravděpodobně bude muset doplatit

pokladnidozor
hodnocení

0x

Bude to muset doplatit. Nesedne ji tržba a pokladní dozor ji řekně kolik bude doplácet.

doplněno 30.09.14 11:25:

Když ji nesedne třeba tržba opačně a je naopak v plusu, tak jí pokladní dozor neřekne kolik má k plusu akorát ji nesedne tržba a peníze se uloží na pokladním dozoru do kasy, kdyby se někdo ozval a prokazatelně řekl kolik to bylo a doložil učtenku-to jen pro info jak je to , když se sekne v prospěch obchodu. Stalo se mi obojí. Kolegyním taky, hlavně v čase vánočním.

janplinto*
hodnocení

0x

Průšvih z toho být nemůže, záleží výhradně na charakteru každého člověka, kterak se vzniklou situací naloží. Osobně jsem dvakrát vracel twist kartu, neboť mně prodavačka místo jedné omylem podala dvě přilepené na sobě, čehož jsem si sám povšiml až později. Několikrát mně vrátili víc peněz, vše bylo vyřešeno již u kasy. Jen jednou se stalo, že mladá pokladní v Lidlu vrátila o stokorunu víc, ale tvářila se velmi povýšeně a bylo jasné, že z ní jednoho dne bude ředitelka zeměkoule. Na nápravu neblahého stavu, zjištěného až při parkování nákupního vozíku, jsem rezignoval při představě, jak slečna odmítá můj (domnělý) marný pokus dostat se jí za pouhou stokorunu pod sukni. *kafe*

Taky jsem se jednou vracela od vozíků, když jsem si ukládala nákup a všimla jsem si, že mi pokladní vrátila o 200,- víc. Nevím, kam si myslela, že se jí chci dostat, ale byla hrozně nepříjemná, když jsem jí vracela 200. Možná byla jenom tak vynervovaná, to bych dovedla pochopit.

hodnocení

0x

Myslim ze je to vec charakteru!Pri nakupu jsem platila 50€,vratila mi na 100€,penize jsem strcila do kapsy,bez kontroly,az doma jsem to zjistila,kdyby to byly penize tech vydriduchu(marketu)tak je asi mam na haku,ale ten rozdil na kase musi doplatit ta chudak zenska ze sveho (zebrackeho)platu,druhy den jsem byla vratit,stejne by mi radost neprinesly!

buss
hodnocení

0x

Může, ale čí průser? Pokud by se zjistilo komu vráceno..., jako v bance ..., cvakne pokladní.

ria*
hodnocení

0x

Já pracovala jako pokladní asi týden, a i přes to, že mi pánové nechávali dýško, tak jsem na konci směny nikdy neměla správnou částku a musela doplácet... Obdivuji paní a pány za pokladnami.. :).. Takže prodavač/ka bude mít manko a musí částku doplatit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]