Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zájem o holku

Od: vivka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takovej malej problém... no malej... spíše velkej. Chci strašlivě moc 1. holku ale ona mě asi ne nevím to jistě, no prostě nemohli by jste mi poradit jak na ni nebo spíše co ji mam napsat na FB nějákou větu ale né obrázky je jí 12 (mě taky). Opravdu vám budu vděčný za jakoukoliv užitečnou radu. a ještě 1. připomínka- je to moje spolužačka (6. ročník)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ter*
hodnocení

0x

Ahoj :)

Pokud máš zájem o holku, tak nejlepší řešení co může být, jít s ní ven a tam jí to říct :) Dát jí třeba kytičku, nebo čokoládu, na to holky letí :). Mimochodem, je ti teprve 12, takových holek ještě bude :) A pokud je to tvoje spolužačka, tak tím líp, máš více možností, jak jí to říct :)

Pokud jí máš opravdu rád, tak jí to co nejrychleji sděl! :))...

Přeji hodně štěstí! :)

hodnocení

0x

Pokud je tvoje spolužačka, máš jistě hodně příležitostí svůj zájem o ni projevit i bez FB. Nauč se s ní komunikovat osobně, ne přes PC. ;)

axlik*

Je to smutný...Lidi si už nebudou umět nic říct normálně... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]