Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s prodejem na aukru?
Děkuji,rujet
Já mám také pozitivní zkušenost, dobrý způsob jak se zbavit krámů, které člověk nepotřebuje a naopak nakoupit různé drobnosti, které na trhu třeba už nejsou. Přítel takhle prodává (a nakupuje) třeba známky. Oba jsme na aukru dlouho a neměli jsme žádný problém. Rujet, chcete být prodejce nebo nakupující?
Pokud se vám zdá cena levná a není v aukci nikde možnost kliknout "KUP TEĎ" tak se jedná o klasickou aukci, kde vyhraje ten kdo nabídne nejvyšší cenu. Nenechte se zmást nízkou cenou, zkušení uživatelé aukra přihazují v posledních minutách, ti ještě zkušenější v posledních sekundách. Konečná cena může být o desítky, stovky někdy i tísíce korun jinde. Nebo taky ne.
Děkuji za vynikající nabídku.Jedná se o kancelářskou židli eko kůže škola kancelář KA 10
1891377492
rujet
Dle meho osobniho nazoru to nebude uplne dobry prodejce... na 317 obchodu je 12 negativu a 4 neutraly za spatnou kvalitu docela dost...
souhlas, vše je navíc podezřele levné, třeba činky se prodávají tak 50kč za kilo. ta židle nebude asi moc kvalitní,ale máme něco podobného v práci,ale za tisícovku a vydrží rok se spoceným zadkem. nebyla by lepší třeba taková:
doplněno 03.11.11 17:44:George De Luxe, cena teda 6 x větší, ale posezení vzorné
Mam uzavreno pres 150 obchodu, prevazne nakup, a pouze jediny problem (a to jeste moje chyba, ze jsem si poradne neproklepla prodejce ). Vybirejte prodejce peclive, na aukru se nachazi velka spousta podvodniku (vzdy kontrolujte jejich hodnoceni a vyjadrovani v nich).
To same plati i u prodeje, pokud jste novacek, zasadne nezasilejte nic na dobirku, ale vzy pockejte na penize na uctu, pokud je to samozrejme mozne
Dobrý den, taktéž Aukro využívám už léta a mám za sebou několik set transakcí a to jak nákupy tak i prodeje.
Když si to tak vezmete s tím prodejem, tak je to nejlepší místo, sice zaplatíte na provizi, ale zase ten počet lidí co tam je registrovaný je velká výzva. Před nějakou delší dobou to bylo asi 700 000 registrovaných, netuším jak je to teď ale určitě jich bude ještě daleko více. Takže určitě pročtěte provizní podmínky a zkuste to.
Ja ma treba 99,1% kvuli jednomu obchodu, kdy jsme byli podvedeni a dali opravneny negativ. Ten se nam ve velmi hrube a urazlive podobe vratil, nicmene aukro mi reklo, ze s tim nic delat nemuze...
Milane, nic proti, ale jak Vaše "homepage" na Aukru souvisí s otázkou, která již byla zodpovězena?
Vyuzivam aukro i www.vyhrat-aukci.cz a je to fajn. Veci se daji nakoupit levneji nez v obchodech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.