Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s aukrem

Od: rujet® odpovědí: 27 změna:

Jaké máte zkušenosti s prodejem na aukru?

Děkuji,rujet

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

já zatím v pohodě, 21 prodáno,28 koupeno a ani jeden problém. sice to není moc, snad Ti to postačí

hodnocení

Díky,rujet

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já mám také pozitivní zkušenost, dobrý způsob jak se zbavit krámů, které člověk nepotřebuje a naopak nakoupit různé drobnosti, které na trhu třeba už nejsou. Přítel takhle prodává (a nakupuje) třeba známky. Oba jsme na aukru dlouho a neměli jsme žádný problém. Rujet, chcete být prodejce nebo nakupující?

hodnocení

Chci nakoupit židli,ale nevím,proč je tak laciná.Obchodování na aukru neznám.Děkuji za rady.rujet

drich*

Pokud se vám zdá cena levná a není v aukci nikde možnost kliknout "KUP TEĎ" tak se jedná o klasickou aukci, kde vyhraje ten kdo nabídne nejvyšší cenu. Nenechte se zmást nízkou cenou, zkušení uživatelé aukra přihazují v posledních minutách, ti ještě zkušenější v posledních sekundách. Konečná cena může být o desítky, stovky někdy i tísíce korun jinde. Nebo taky ne.

olaf71*

dejte číslo aukce a my zkušení Vám jí proklepneme ;)

hodnocení

Děkuji za vynikající nabídku.Jedná se o kancelářskou židli eko kůže škola kancelář KA 10

1891377492

rujet

martinaa*

Dle meho osobniho nazoru to nebude uplne dobry prodejce... na 317 obchodu je 12 negativu a 4 neutraly za spatnou kvalitu docela dost...

olaf71*

souhlas, vše je navíc podezřele levné, třeba činky se prodávají tak 50kč za kilo. ta židle nebude asi moc kvalitní,ale máme něco podobného v práci,ale za tisícovku a vydrží rok se spoceným zadkem. nebyla by lepší třeba taková:

doplněno 03.11.11 17:44:

George De Luxe, cena teda 6 x větší, ale posezení vzorné

Zkušenosti s aukrem
martinaa*
03.11.11 17:41

*placni*

cepagis*

Dle komentářů bych se nebál ani tak podvodu, tedy že přijdete o peníze, ale spíše o kvalitu nabízeného zboží. Mě sortiment prodávajícího nepřesvědčil, ale za málo peněz málo muziky...

lui*

Ta čeština v té nabídce, jako by byla dělaná strojním překladem a špatně redigovaná.

martinaa*
hodnocení

0x

Mam uzavreno pres 150 obchodu, prevazne nakup, a pouze jediny problem (a to jeste moje chyba, ze jsem si poradne neproklepla prodejce:) ). Vybirejte prodejce peclive, na aukru se nachazi velka spousta podvodniku (vzdy kontrolujte jejich hodnoceni a vyjadrovani v nich).

doplněno 03.11.11 13:01:

To same plati i u prodeje, pokud jste novacek, zasadne nezasilejte nic na dobirku, ale vzy pockejte na penize na uctu, pokud je to samozrejme mozne:)

hodnocení

0x

Zkušenost dobrá. Je to i dobrá zábava, když se přetahujete o věc o kterou opravdu stojíte. Prodávám i kupuji. Někdy se povede i super kup, kdy vydražíte věc s mnohonásobnou cenou za zlomkovou cenu...

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den, taktéž Aukro využívám už léta a mám za sebou několik set transakcí a to jak nákupy tak i prodeje.

Když si to tak vezmete s tím prodejem, tak je to nejlepší místo, sice zaplatíte na provizi, ale zase ten počet lidí co tam je registrovaný je velká výzva. Před nějakou delší dobou to bylo asi 700 000 registrovaných, netuším jak je to teď ale určitě jich bude ještě daleko více. Takže určitě pročtěte provizní podmínky a zkuste to.

cepagis*
hodnocení

0x

Jen ty nejlepší. Prodávám i nakupuji, mám za sebou stovky obchodů. Samozřejmě, vždy se najde blbec, ale tomu se nevyhnete...

hodnocení

0x

Tam bych nekupoval, 95% kvalita prodejce je riziko a ceny jsou příliž nízké a kvalita asi taky.

martinaa*

Ja ma treba 99,1% kvuli jednomu obchodu, kdy jsme byli podvedeni a dali opravneny negativ. Ten se nam ve velmi hrube a urazlive podobe vratil, nicmene aukro mi reklo, ze s tim nic delat nemuze...:(

Právě. Od toho to hodnocení tam je, aby si to mohl každý přečíst a zhodnotit. Já mám zatím 100%, ale to nemusí být za chvíli pravda. Stačí když se někdo špatně vyspí a nebo je chyba v komunikaci.:)

martinaa*
03.11.11 18:07

*vtip*

hodnocení

0x

rujet,

mám jen malinkou, co potřebujete vědět?

aukro.cz/...

aukro.cz/...

co dále?

cepagis*

Milane, nic proti, ale jak Vaše "homepage" na Aukru souvisí s otázkou, která již byla zodpovězena?

cepagis, vy určitě pochopil že moje odpověď na otázku "Jaké máte zkušenosti s prodejem na aukru?" je kladná, tudíž mám zkušenosti a to dobré.
To že byla zodpovězena Olafem v první odpovědi, snad nebrání abych taky nesdělil to co jsem sdělil a dodal důkaz...
nebo jsem nerozuměl Vašemu dotazu?

cepagis*

To ano - jenže tazatel poté upřesnil dotaz, chtěl koupit konkrétní položku - a na to mu bylo odpovězeno. Ale jak říkám, nic ve zlém...*palec*

to jsem nepochopil. omlouvám se...

mojmovl*
hodnocení

0x

Já už spoustu let bezproblémově...

marihory
hodnocení

0x

Vyuzivam aukro i www.vyhrat-aukci.cz a je to fajn. Veci se daji nakoupit levneji nez v obchodech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]