Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing v chrupavce (helix) - proč?

Od: iammiky* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem. Možná to sem nepatří, ale každopádně, kdyby na moji otázku někdo věděl odpověď budu velice šťastná. Asi tak před čtvrt rokem jsem si nechala píchnout chrupavku na uchu. Všechno probíhala v pořádku. Najednou jsem však citila vzadu na uchu divnou bulku či co. A opravdu to tak je. Mám okolo piercingu na jedný straně malou bulku. Je to infekce? Co s tím mám teď dělat? Nějaké rady jak bulka zmizí nebo si mám piercing vyndat a nechat to zarůst? Bojím se, že když to vyndám a nechám zarůst bulka sama od sebe nezmizí. Děkuji předem za odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Vašem místě bych zašla na kožní a nechala útvar prohlédnout. Jenom odborník Vám může říci, o co se jedná, jak to odstranit nebo jestli to zmizí samo.

verujj
hodnocení

0x
Chtěla bych se zeptat, jak to nakonec dopadlo. Mám stejný problém. Piercing (helix) mám už 4 měsíce a pořád tam tu bouli mám a nelepší se to. Když o to zavadím a pohnu s tím, tak z toho teče malinko krve a bílé/prusvitne tekutiny.
iz*

Po šesti letech už Vám původní tazatelka asi neodpoví.

Ale mohla byste se řídit první odpovědí → ta je univerzální → určitě nic nezkazíte návštěvou lékaře. Přes internet Vás nikdo nevyšetří ani nezjistí, oč jde.

A příští sebepoškozování (pardon, "okrasu") si radši důkladně rozmyslete!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]