Kvalita musí odpovídat normám a musí být stejná,ale chuť i přesto není stejná!
doplněno 13.10.14 20:44:
Pár jsem jich vyzkoušel,jako nejchutnější z plastu mi přišel zlatokrk (zlatopramen)nejmenší rozdíl chuti mezi sklem 0,5l a pet 1,5l.Jako nejhorší mi přišel p.Cibich (Březňák) a dvoulitr (braník) ,tam jsem pocítil největší rozdíly mezi sklem a pet!
Doma si raději dávám ve skle než v pet,ale při bydlení na ubytovně při práci mimo jsem raději kupoval na dobrou noc v petkách ,lenost abych se nemusel vláčet s lahvemi do krámu!Jinak-bývalé oblíbené hospody poklesly dle mé chuti o min.50% oproti lahvovému!A to od doby kdy tam přišli točit ženské !Roznášet -ano, točit neee.(zatím jsem nepotkal výčepní co uměla udělat pivo,ty co to uměli asi vymřely nebo jsou v zaslouženém důchodu!)
Odpověď pro "diesel"-máš plnou pravdu,jen správný pivař říká-"Pivo se čepuje,točí se kolotoč",a podle toho se to prý pozná i v hospodě když někdo přijde a řekne co řekne.
mirex*
To diesel: Mám podobný silný dojem hraničící s jistotou, že Braník 2 litr chutná "jinak" než výborný lahvový. Nedovedu to specifikovat, ale ta chuť z plastu je taková "zaprděná". Těžko definovat.
No, vyndejte orosenou skleněnou karafu s průzračnou vodou z lednice a vedle dejte půllitrovou petku nějaké Aqualiney či co to je... taky sáhnu po karafě
Ahoj. Sousedi od vedle říkají, že mě dávat dobré pívo, je jako házet perly sviním. Ale mě vždycky přinesou 11 Svijana. Totéž, co pijí i oni. Ale, před lety, na vojně, jsem i já rozeznal , že lahvová 11 Karel 4 , byl lepší než ten samý a čepovaný po restauracích a hospodách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.