Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všiml jsem si jedné zajímavé věci. Před časem u nás ve firmě (1500 zam.) bylo avizováno, že se bude propouštět, respektive regulovat stavy. Prý se to na většině oddělení vyřeší tak, že půjdou lidi před důchodem a nebo ti, co tu jsou ještě v důchodu a pracují na poloviční úvazek. Teď jsem četl, že bude propouštět i ČKD. A taky lidi před důchodem. A není to vůbec první firma, o které vím, že se něco bude dít.
Tak mě tak napadá, jestli se něco nechystá. Pořád se řeší důchody, důchodový věk a podobně a teď tohle. Nevíte někdo, jestli to někam směřuje? Jako myslím účelově, jestli za tímhle někdo stojí a jestli to někomu příjde vhod. Protože jinak si myslím, že z toho bude akorát problém.
Že by to bylo centrálně řízeno, o tom pochybuji. Spíš je to odrazem stavu ekonomiky. Práce není a pokud má firma problémy s odbytem, jedinou možností je šetřit na lidech. Koho propustíte? Člověka, který Vám může ještě 20 let přinášet peníze nebo toho, kdo stejně za 2 roky skončí? Že z toho bude problém? Jasně, ale budou ho mít ti propuštění, maximálně stát, ale ne management zmiňovaných firem. Koneckonců, být na jejich místě (toho vedení), asi byste musel jednat stejně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.