Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ač jsem se již ptal v několika obchodech se sportovním a outdoorovým vybavením, tak nikde jsem neuspěl. Chtěl bych nepromokavé (případně i jen rychleschnoucí) kalhoty s odepínacími nohavicemi, nejlépe aby z nich šli udělat kraťasy i 3/4 kalhoty, případně i jen kraťasy. Kde se dají takové koupit? V jednom obchodě mi řekli, že takové se ani nedělají, ale taťka je má už asi 3 roky, bohužel byly tehdy už poslední a od té doby jsem je nesehnal.
Děkuju za tipy.
U těchto kalhot mi docela vadilo to, že z povahy věci se nosí horní část častěji než odepínací nohavice, což mělo za následek to, že se rozjely barevné odstíny. Prostě hořejšek vybledl rychleji naž spodek a nevypadalo to dobře (a nebylo to kupované ve Vietnamu).
s tím se musí počítat, to mi nevadí, důležité je, že splní účel na túrách, když je proměnlivé počasí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.