Nejste přihlášen/a.
Zdravím, milí rádcové
Chtěla bych vás poprosit o tip na dárek k narozeninám pro kamarádku a jejího přítele. Oba slaví narozeniny ve stejný den a navíc oba kulatiny (20, 30let) Bydlí spolu. Napadlo mě koupit něco, co by se jim hodilo do bytu, jeliko si ho teď budou dovybavovat a předělávat, ale prý snad u vechno mají
ádné jejich společné záliby mě také nenapadají... Nechci investovat nějak moc peněz, řekněme asi do 500Kč. Napadá vás něco?
Napadlo mě, co třeba nějaký pěkný obraz do toho nově předělaného bytu. Pokud nedokáete odhadnout jejich vkus, pak bych volil nějakou decentní krajiku.
doplněno 14.01.13 20:15:Opr: krajinku.
Já bych volila třeba krásnou orchidej v květináči a chlapovi nějakou lahvinku... Do bytu jim můe něco koupit, ale je riziko, e se jim to nebude líbit... Sice při předání budou "nadení", ale dárek pak můe skončit někde ve skříňce nebo v popelnici.
Taková krásná velkokvětá orchidej... Ta by se mě líbila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.