Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dárek pro přátele

Od: jerrysek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, milí rádcové :)

Chtěla bych vás poprosit o tip na dárek k narozeninám pro kamarádku a jejího přítele. Oba slaví narozeniny ve stejný den a navíc oba kulatiny (20, 30let) :) Bydlí spolu. Napadlo mě koupit něco, co by se jim hodilo do bytu, jeliko si ho teď budou dovybavovat a předělávat, ale prý snad u vechno mají :) ádné jejich společné záliby mě také nenapadají... Nechci investovat nějak moc peněz, řekněme asi do 500Kč. Napadá vás něco? :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Napadlo mě, co třeba nějaký pěkný obraz do toho nově předělaného bytu. Pokud nedokáete odhadnout jejich vkus, pak bych volil nějakou decentní krajiku.

doplněno 14.01.13 20:15:

Opr: krajinku.

jerrysek*
hodnocení

Vkus znám, ale obraz asi nebude to pravé... Ale díky za tip ;) Díky tomu mě teď napadly třeba nástěnné hodiny... :) I tak ale budu jetě přemýlet, zda mě nenapadne něco jiného.

albatros498022*
hodnocení

0x

Co kávová nebo čajová souprava pro dva.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já bych volila třeba krásnou orchidej v květináči a chlapovi nějakou lahvinku... Do bytu jim můe něco koupit, ale je riziko, e se jim to nebude líbit... Sice při předání budou "nadení", ale dárek pak můe skončit někde ve skříňce nebo v popelnici.

Taková krásná velkokvětá orchidej... Ta by se mě líbila :)

jerrysek*
hodnocení

Nooo...to taky není patný nápad :) Jinak s kamarádkou máme, co se týče vkusu, stejné názory, take myslím, e trefit se by nebyl problém :) Kdy bydlela jetě s rodiči, pár věcí v pokoji ode mě měla a něco z toho mají teď i ve společném bydlení :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Povlečení...někdo tady zmínil čajovou soupravu.Dostala jsem jí také.4hrnky,doza na kafe a kafe k tomu.Zabalené v dřevěné krabici s hoblinami.Moc pěkné.Přidám foto.Do dneního dne to kadá návtěva obdivuje.Aspoň je do čeho udělat kafe ;)
Tip na dárek pro přátele

tonyg*
hodnocení

0x

Adoptujte jim zvíře :) Dostanou děkovný list, fotky zvířete a noční prohlídku ZOO s večeří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]