Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměrná rychlost

Od: vnjkfnjfnjfbvnjfn odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevíte někdo jakou jedu průměrnou rychlostí v Km/h když jsem ujel 500 metrů za 47 sekund?

díky moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

38,297869 km/h. A jinak je to velmi jednoduchý výpočet. Jestli nezvládáš, tak doučit!*smich*

vnjkfnjfnjfbvnjfn
hodnocení

drive jsem to umel,ale uz dlouho jsem takove veci neresil,tak mi to vypadlo uz z hlavy a jsem linej to pocitat :D

petapeta*

Máte špatnou kalkulačku, mně to vychází 38,29787234 km/h

shlaighter*

Prostě je to 38,2978 km/h:) Větší přesnos se používá málokdy.

sulfan*

Když není zadaná přesnost s jakou to bylo měřeno - je zde napsáno 500 metrů, tak nevíme jestli na stovky metrů, desítky či jednotky (pokud bychom měli například 0,50 km, věděli bychom, že to je na 2 platné číslice, tedy s přesností na setiny kilometru). Výsledek zaokrouhlený na desetiny by měl v tomto případě bohatě dostačovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]