Nejste přihlášen/a.
Zdravím Rádce. neví tady někdo kolik stojí m3 zemního plynu od RWE? Na stránkách RWE mají sice ceníky ale vyčetl jsem tam jen něco o Kč/MWh za plyn. takže nějak tápu. Děkuji Vám...
Dobrý den, cena se liší dle odběru.
doplněno 29.10.11 18:57:Tabulka vložit nejde, koukněte na odkaz.
V odkazu neí cena za distribuci.
Cena od 1. 6. 2011 rwe.cz/...
Cena od 1. 11. 2011 rwe.cz/...
Za 1 m3 vychází cena kolem 14,50 Kč + stálý měsíční poplatek.
Ke skutečné ceně se dostaneme tak, že množství spotřebovaných kubíků vynásobíme číslem 0,0105. Tím dostaneme hodnotu v megawattech. Pokud máme spotřebu 80 kubíků ročně, dostaneme po vynásobení 0,0105 hodnotu 0,84 megawatthodiny. Vynásobíme-li číslem 0,84 tabulkovou cenu plynu, získáme částku, kterou platíme za odběr plynu. K tomu je ještě třeba připočíst stálou měsíční platbu, kterou v případě výpočtu ročních nákladů na plyn násobíme dvanácti.
Mám plynový stacionární kotlík DESTILA a vedle kotel na dřevo a uhlí. Mohl by mi někdo zasvěcený říci, když mě teplo získané z 1 m3 zemního plynu stojí cca 15 Kč, tak kolik mě stojí teplo z hnědého uhlí Ořech II v nynější zlodějské ceně 220,- Kč/q. Vyplatí se mi vůbec se patlat s tím uhlím? Díky předem za odpověď.
Tak já taky dospěl k takové nějaké ceně.Je to zadarmo.
Ják může někdo nainstalovat měřidlo v určitých jednotkách a vyučtování udělat v jiných. Nechápu,že na to není nějaká vyhláška,paragraf,nebo něco podobného. Je snad jediná odpověď,ať tomu rozumí co nejmíň lidí.
Když se člověk podívá na tu tabulku od RWE,tak to ani spočítat nejde.Jak můžu vědět kolik zaplatím ročně? Pokud zapltím 34000 ,tak stálá platba je 189 Kč,pokud 36000kč tak 210kč. Pokud jsem to teda pochopil dobře.
Šlo by to udělat jednodušší,ale to by někdo musel chtít.No nic ,zase jsem se nas..,..,ale nic mi to nepomůže :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.