Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí brigáda

Od: veroll odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

prosím mohli jste mi doporučit domácí brigádu nebo nějakou práci na doma. Studuji a nemohu chodit běžně do práce. Obávám se podvodu.Děkuji za odpověď

Veronika

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zadej si vpravo nahoře do vyhledávacího políčka práce doma, na doma, domácí a pod. a zjistíš, že nic takového prakticky neexistuje. To bys musel sám umět něco, co můžeš prodávat přes internet, lépe než všichni ostatní.

filip17*
hodnocení

0x

s tím tak úplně nesouhlasím, je spoustu možností jen většina není pro všechny mám známého co obchduje s kávou a dělá to doma a žíví se tím. Lze si přivydělat i jako copywriter to znamená, že píšete krátké články. Můžete si založit vlastní blog, pokud bude kvalitní máte příjem z reklamy, lze to například propojit i s youtube. Znám i lidi co se živí právě youtubem a jejích příjmy jsou i nad 10 000 CZK, ovšem není to hned nějakou dobu to trvá. Nejednoduší je asi ta cesta copywritera, ale příjem není nijak ohromující.

doplněno 12.10.14 21:42:

ještě doplním, že souhlasím s @uska Znám taky spoustu studentů,kteří mají brigádu. Sám jsem ve čtvrťaků chodil na 12hodinové směny přes víkend a šlo to :) Někteří zase chodili rovnou po škole a víkend měli volný je to jen o organizaci času a o tom jak moc člověk chce :)

iz*

Filipe, mohl byste mi vysvětlit, v čem s Ládinem nesouhlasíte? Čím se Vaše odpověď liší od jeho? Vše, co uvádíte, musí dotyčný umět lépe než ostatní, aby to mohl nabídnout jiným (aby za to lidé byli ochotni zaplatit).

Neuvedl jste ani jednu brigádu (pracovně právní vztah) ...

Dobrý copywriter "nepíše krátké články" za směšnou částku za NS pro pofiderní weby. Dobrý copywriter už práci odmítá (nemůže z bčasových důvodů přijmout všechny poptávky) a jeho práce jej uživí dost dobře ...

filip17*

nesouhlasím s tím, že to neexistuje. Pojem brigáda, není v zakoníku práce tudíž pro mě brigáda neznamená nutně právně pracovní vztah a co se týče toho copywrithingu je to zhruba rok co jsem našel takové servery, kde se podepisovala dohoda a nebylo nějak extrémně nutné být lepší než ostatní, stačilo se jen rozepsat, možná bych i našel ještě kontakt na toho pána... co se týče výdělku dalo se vydělat i 5000/měsíčně za kratší reklamní články. Co se týče youtube nebo blogu, na to není potřeba mít talent, ale trpělivost a píli.

Jen uvadím možnosti, tazatelka se o právně pracovnim vztahu nezmínila. Já si pod tím prostě vybavuju tohle a jestli vy máte zase takový nazor, tak je to jen jiny úhel pohledu.

uska*
hodnocení

0x

Proč nemůže chodit student na brigády? Znám jich mraky a i takové, kteří nečerpají z domova ani kačku, živí se sami. Neříkejte, že to nejde, jen musíte chtít a nehledat důvody proč to nejde. Na inzeráty typu - domácí práce - nereagujte, jsou to podvody.

vlasatec*
hodnocení

0x
Jestli umíte psát a trochu víc s internetem tak si zadejte do googlu affilate program. Píšete reklamní články, nemusí ani vypadat jako reklamní a ze zakázek které seženete vám jde provize. Já vám mohu nabidnout práci kde budete překládat návody. Stačí přejet google překladačem a přepsat do čtivejsi češtiny.
veroll
hodnocení

tvůj příspěvěk mě moc zaujal mohl si mi to trochu vysvětlit( verol@email.cz. Ráda jsem to zkusila.

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]