Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
ani s jedním programem nemám zkušenost, používám CCleaner a na malvare a ostatní věci(jestli tím myslíte ty breberky ) používám malwarebytes a byl jsem s ním spokojený a jednou za čas to také řeším reinstalací OS. Pro mě osobně je to asi nejlepš volba, než platit za nějakou licenci programu. Těch pár programů si vždy naistaluju nazpátek co používám a zálohu fotek a hudby mám na externím disku popřípadě na cloudu, takže tak
Ahoj, filip17 má naprostou pravdu. Já zkoušel všechny jmenované programy, mohu je vlastně všechny doporučit, ale jediné opravdu definitivní řešení je reinstal systému jednou za čas. Je to opruz, vím, jestli u tebe je to otázka dvou dnů, tak u mě minimálně týdne, než zase rozchodím všechno tak, jak jsem byl zvyklý, ale nic lepšího nevymyslíš. Obrň se trpělivostí, ten čas tomu věnuj a pusť se směle do toho. Jakékoliv, byť sebelepší "čističe" jen oddalují a zpomalují to postupné "tuhnutí" počítače, s tím nic nenaděláme. Ideální řešení je mít dva disky (nemusí být fyzické, stačí rozdělení jednoho disku na dva), na jednom systém a na druhém data, pak přeinstaluješ jenom ten systémový a data nemusíš nikam zálohovat, ta zůstanou nedotčená.
Doufám, že nedostaneš oblíbené rady typu "na Applu by se ti tohle nestalo" či "já mám Linux a tyto problémy neznám," podle sebe vím, že mě by tato moudra k ničemu nebyla, byť mohou být pravdivá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.