Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám kudrnaté vlasy na klukovi?

Od: honzrs* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám kudrnaté vlasy a jsem kluk myslím že se to líbí jen některým holkám chtěl bych slyšet váš názor na kudrnaté kluky děkuji ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivette1*
hodnocení

0x

Mě ne a už vůbec né takové ty kudrnaté chemlonovaté květáky na hlavě*smich*

hodnocení

0x

Důležité je, co je v hlavě, ne na hlavě. Mě kudrnáči nevadí. ;)

hodnocení

0x

Ahoj, jsem holka (no, už kapánek postarší) a mám rovné vlasy a myslím si, že se to líbí jen některým klukům... ale nic se s tím nedá dělat, takže jsem se tím přestala zabývat - a našel si mě jeden takový, kterému se buď moje vlasy líbily, nebo mu bylo srdečně jedno, jaké jsou... takže věř tomu, že jestli se budeš nějaké holce opravdu líbit, tak ať s vlasy nebo bez vlasů, budeš její láska a ona tvoje.

Jinak - mně se kudrnaté vlasy líbí, moc, ty moje rovné hřebíky mi připadají nudné.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne,ale když bych byla opravdu zamilovaná tak mi kudrnaté vlasy nevadí.Tím chci říct,že z vlasů ať jsou jakékoliv nejsem úplně paf.Hlavní je,co je uvnitř.

hodnocení

0x

Líbí se mi na mužích tmavé a vlnité vlasy. Ne snad přímo takové zknocené kudrny, jako měla "Endžíla", a hlavně, prosím, ne dredy! V autobuse měl pohledný mladý pan řidič sněhobílou košili, černé vlnité vlasy, ne moc dlouhé, ale dotýkaly se lehce límečku té košile. Seděla jsem kousek za ním a celou cestu jsem se na to musela dívat. Ještě, že to bylo večer a nebyla jsem se svým brejlením nápadná. Jinak je mi to stejně houby platné, já už bych mohla "lovit" tak maximálně v domově důchodců!*smich**haha*A tam je zase většinou o tmavé a vlnité vlasy pořádná nouze!*ua*Jaga.

puu
hodnocení

0x

Jo uplně moc :)) Strašně se mi líbí kudrnatý vlasy na klukovi uplně je to krásný

hodnocení

0x

Líbí se mi kudrnaté přírodní vlasy u mužů. Mám je doma ve dvou exemplářích.

hodnocení

0x

Ano, líbí se mi kudrnatí kluci od přírody. Jednoho doma mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]