Nejste přihlášen/a.
To bys měl spíš říct ty, co si o tom myslíš. My o tom z tvého příspěvku víme kulové. Jak dlouho jste spolu? Váš vztah funguje? Jak se ti dva spřátelili? Není to od manželky nějaký trucpodnik? Když sem pustíš víc informací možná někdo poradí. Ale jestli chceš opravdu poradit a ne si nechat foukat bolístku tak objektivně a k sobě kriticky.
Říkáte tomu "schůzka", což vypovídá samo za sebe. Ale taky píšete "kluk" - to je nějaký o hodně mladší? Pár kamarádů mám taky, díky sportovním aktivitám, ale jít k někomu takhle koukat na film by už přišlo divné i mně - přišlo by mi přirozenější, kdyby přišel on k nám. Kamarádství zadaných být jistě může, ale musí mít nějakou formu a tvar, aby nebylo újmou pro toho druhého - citovou ani praktickou.
Celý život jsem měla hodně přátel. Mohu však s klidem říct, že když jsem se vdala, nenapadlo by mě samotnou chodit k nějakému klukovi do bytu za účelem sledování filmu, nebo kdoví čeho. Pokud bych měla čisté svědomí, navrhla bych manželovi, aby šel klidně se mnou, pokud by odmítl, sama bych nešla. My se přátelili s manželským párem, takže různá kina, plesy, výlety, cykloturistika se občas odbývaly ve čtyřech. Ale že bych šla někam sama s nějakým klukem, to tedy ne.
S manželkou si v klidu promluvte, připadá mi tak trochu jako utržená ze řetízku. Pokud je jen kapku rozumná, snad pochopí, že se Vám její přátelství nelíbí. A pokud na tom bude trvat, tak ji k tomu klukovi doprovoďte, nebo ho pozvěte k vám. Aspoň ho poznáte a pochopíte, o co mu jde. Zda opravdu jen o přátelství s vámi oběmi, nebo o něco víc. V tom případě bych to ukončila. Jak už tady zaznělo: "Kamarád taky rád" a proč být někomu terčem posměchu, že? Tak to raději uhasit hned v zárodku. Jaga.
záleží také na tom, jakého druhu to kamarádství je. Manželka mého kamaráda mě poprosila, zda bych jí nepomohl něco dovysvětlit. Arozhodně to nebylo o tom, že bychom se dopouštěli nějakých sexuálních praktik či cukrování. Prostě jen konzultace, vypít kafe a zase pěkně zpátky domů...
Vaše paní má třeba nějaké zájmy, které chce s někým sdílet a vy sám ji v tomto nevycházíte vstříc nebo o nich nepřemýšlíte a tak má protě kamaráda na tento svůj zájem...
Rozhodně je to ale o komunikaci a velké toleranci. Osobně bych toto řešil povídáním si s manželkou a udělal vše proto, aby neměla důvod hledat si kamarády pro své zájmy beze mě... být ji oporou v jejích zájmech. Každý z nás má nějaké potřeby zájmů a vyžití a pokud toto pratnerovi neumožním, pak je přirozené, že to bude hledat jinde. A nemusí to být o nevěře či nevhodném chování...
Dobry den,rada bych se pripojila se svym nazorem na kamaradeni vasi manzelky s klukem.Uz to je divne ze pisete kluk.To je nejaky mladsi kluk nez jste vy?Opravdu je to divne,proc by vase manzelka mela k nemu chodit na film.A co kdyby on prisel koukat k vam,nebo vy jdete s manzelkou.Myslim,ze by se ji to nelibilo,a film uz by ani zhlednout nechtela.Zname prislovi ,,kamarad taky rad,, pozor,je to pravdive.
Bylo by dobre,doplnit vice informaci.Jak dlouho jste s manzelkou spolu? atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.