Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám zákon

Od: radeks* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, marně hledám kvůli své práci technika sboru jednu vyhlášku, podle které budu vědět, jak často a u čeho provádět revize prostředků technické služby u JSDHO. V řádu technické služby je to pouze okrajově, žádná čísla, či seznamy. Má to řešit tato vyhláška:

Vyhláška č. 247/201 Sb., o organizaci a činnosti jednotek požární ochrany, ve znění vyhlášky č. 226/2005 Sb
ovšem nedaří se mi najít na internetu, ani třeba v PDF.. :-D
Jednoduše prostě hledám nějakou tabulku, kde bude seznam všech prostředků a u toho jestli se musí dělat revize a jak často se revize provádí..

Zatím nikdo koho jsem se zeptal mi nedokázal poradit.. :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyhláška Ministerstva vnitra č. 247/2001 Sb. je zde:

aplikace.mvcr.cz/...

a byla novelizována vyhláškou MV č.226/2005 Sb. :

aplikace.mvcr.cz/...

hankauk*
hodnocení

0x

Radku, Radku... četl jste vůbec ty vyhlášky? Asi ne... protože já jsem v jedné z nich našla okamžitě to, na co se ptáte.

doplněno 26.10.11 14:18:

Bruno, jestli Radek nenašel vyhlášky na internetu, tak to tomu hledání asi moc nedal. :(Já být zaměstnavatelem, tak se rozmyslím, jestli vůbec takového technika chci?!

radeks*
hodnocení

Děkuji, já totiž vůbec nevěděl kde to najít, hledal jsem to pouze v řádech co mi dali na školení a přes vyhledavače google a seznam.. Nemám to jako zaměstnání, jsem začínající technik jednotky dobrovolných hasičů.. Vyškolen jsem jak provádět provozní kontroly, ale nikdo mám už neřekl jak často u čeho provádět.. Pouze se zmínili o této vyhlášce, kterou nám samozřejmě nedali.

Děkuji za pomoc s hledáním.. Člověk se stále učí. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]