Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, marně hledám kvůli své práci technika sboru jednu vyhlášku, podle které budu vědět, jak často a u čeho provádět revize prostředků technické služby u JSDHO. V řádu technické služby je to pouze okrajově, žádná čísla, či seznamy. Má to řešit tato vyhláška:
Vyhláška č. 247/201 Sb., o organizaci a činnosti jednotek požární ochrany, ve znění vyhlášky č. 226/2005 Sb
ovšem nedaří se mi najít na internetu, ani třeba v PDF..
Jednoduše prostě hledám nějakou tabulku, kde bude seznam všech prostředků a u toho jestli se musí dělat revize a jak často se revize provádí..
Zatím nikdo koho jsem se zeptal mi nedokázal poradit..
Radku, Radku... četl jste vůbec ty vyhlášky? Asi ne... protože já jsem v jedné z nich našla okamžitě to, na co se ptáte.
doplněno 26.10.11 14:18:Bruno, jestli Radek nenašel vyhlášky na internetu, tak to tomu hledání asi moc nedal. Já být zaměstnavatelem, tak se rozmyslím, jestli vůbec takového technika chci?!
Děkuji, já totiž vůbec nevěděl kde to najít, hledal jsem to pouze v řádech co mi dali na školení a přes vyhledavače google a seznam.. Nemám to jako zaměstnání, jsem začínající technik jednotky dobrovolných hasičů.. Vyškolen jsem jak provádět provozní kontroly, ale nikdo mám už neřekl jak často u čeho provádět.. Pouze se zmínili o této vyhlášce, kterou nám samozřejmě nedali.
Děkuji za pomoc s hledáním.. Člověk se stále učí. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.