Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma?

Od: candiska odpovědí: 14 změna:

Chtěla bych se zeptat jestli má někdo práci na doma za kterou opravdu firma zaplatí.

V časopisu DIXETIP jsem našla jak už tady zmíněnou práci na doma kompletace výrobků (firma ARMITECH) pošlete smskou adresu- poslala jsem adresu týden na to mi prišla obálka s dvěma listy papíru na jednou- možnost práce z domu (balení letáků do obálek) a druhá kompetace asi šperků z korálků. Za letáky chtějí 600 kč za ty šperky 450 Kč s tím že za zhotovený šperk je 32 kč.

Příde mi dost 600 kč za letáky tak by mě zajímalo jestli je něaká nepodvádějící firma s kterou máte někdo zkušenost.. Děkuji za odpověď

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Candisko, většinu rádců už unavuje psát stále dokola to samé. Zadej si do hledání domácí práce nebo práce na doma a počti si.

Práce na doma?
martinaa*
26.10.11 21:58

*palec*

buss
hodnocení

0x

To už koluje přes 20 let... přečtete si řááádně podmínky. Kdyby to bylo lukrativní, tak nabízeč sedí a šrotí peníze. Vlastně vydělává, 600 Kč za postup jak navlékat... Proč nepodnikáte sama?

hankauk*
hodnocení

0x

Já hlavně doporučuji vyhledat danou firmu třeba na googlu. Tam najdete spoustu informací a komentářů od jiných...

luciiie
hodnocení

0x

nepoctivci.cz/... myslím, že odpověď je jasná. ŽÁDNÉ PENÍZE NEPOSÍLEJTE :)). Většinou firmy, které chtějí nějaký poplatek za tu práci, vás jenom okrádají.

Klikačky, MLM, půjčky, pojistky, prostě zvonit po domech jako agent s teplou vodou. Na doma neseženete nic kloudného, snad kromě účetnictví a překladatelství, k čemuž musíte mít patřičné vzdělání. Zapomeňte na to, že Vám náklaďák přiveze bedny, vy budete něco kompletovat, skládat apod., oni si pro to pak přijedou a dobře zaplatí. To je prostě utopie. Pokud snad někdo něco takového najdete, dejte mi taky vědět. ;) Jinak je to samý Vinček, Velcl apod. - dopředu platit a nechat se parádně ošulit - to je to celé.

Už jsem toho sem napsala spousty, ale pokaždé se najde někdo naivní, kdo věří, že...Prostě: JE TO MARNÝ, JETO MARNÝ, JE TO MARNÝ...*zed* Jaga.

Co se týče roznosu letáků, měla jsem mít asi 6-7 vesnic, kolečko asi 15 km a měsíčně by mi to hodilo něco přes 6 stovek! Nedalo by to snad ani na projetý benzín do babety. Nevím, jak jinde, ale tohle rozhodně nebyl přivýdělek.

dzordz*
hodnocení

0x

Můžete z domova pracovat na ŽL a nabízet své služby.

Má to jen jeden háček, musíte mít co nabídnout.

bajbic*
hodnocení

0x
Jak řekl drozd: "musíte mít co nabídnout." Řekněte si (nebo i nám :): Co můžete nabídnout? Co umíte? Když se podíváte na nějaké stránky zabývající se nabídkou prací typu portál práce, uvidíte, že nabídek na práce z domu je hodně. Proč? protože do toho už nikdo nejde a lidi z toho vyrostli. až si ujasníte, co nabídnout, pak můžete uvažovat o tom, jak to případně dělat z domu...

rangy13*
hodnocení

0x

Já jsem sháněla práci na doma 7 let. Jsem už na druhé mateřské a opravdu jsem chtěla a potřebovala něco dělat. Cokoli. Jenže veškeré inzeráty s nabídkami jsou toho typu, co uvádíte. A na ty nenaleťte. Nic neposílejte! Je to pyramidovka a je to i trestné, pře tím budete podvádět další lidi. Pokud nechcete podnikat na ŽL (a to zase až tak "z domu" mít nebudete), zkuste se podívat po nějakém úklidu, letácích a pod. ve Vašem okolí. Já tedy už půl roku nosím letáky na našem sídlišti, po měsíci jsem dostala ještě jeden okruh a oslovila další distribuční společnost a mám tedy dvě. Někdo na tuto práci nadává, ale mě to přijde docela placené, vyrovná se to "pípání" v pokladně, ale jste časově flexibilní, já si to dělám po večerech, když už mám chlapa doma, aby se mi postaral o děti. Na trhu jsou tři hlavní distribuční firmy: Česká distribuční, Media Servis, Kaufland a TNT Post. Vše najdete i na netu. Ale s tím podnikáním bych se neukvapovala...

dzordz*

Když to berete takhle, tak úklid a letáky taky nejsou "z domu".

zuska*
hodnocení

0x

Já jsem na mateřské a začala jsem si přivydělávat katalogovým prodejem u Dedry. Prodávají ekologické čističe, dekorace, doplňky...opravdu široký sortiment. Nechodím po bytech ale nabízím kamarádkám, známým apod..Měsíčně mám tak od 500-1500,- Záleží na výši objednávky- čím vyšší objednávka tím vyšší sleva a tím větší výdělek pro vás. Není to na smlouvu.Žádné poplatky za registraci apod. Klidně napíšu více informací.

malazo
hodnocení

0x
Práce přes internet Nabízím sice jenom 300,- za měsíc,klikačka na 5 minut denně. Při více ověřených takových stránek získávám více jak 2000 měsíčně - lepší než nic. Nabízím pouze ověřené.Získáte 100 kč již při registraci - české stránky, proplácení bez problému - ověřeno.pro více info pište na kacaatko.k@seznam.cz
juliniki2

Dobrý den,můžete mi napsat o co se jedná.Jsem doma s malou dcerkou.Každá kačka by se hodila.děkuji

malazo

Dobrý den,
nenabízím sice závratné částky, ale časem jisté peníze. Žádné vstupní ani manipulační poplatky, nic takového. Jedná se o českou, seriózní firmu, vše naprosto bez problémů.
ZISK Z PŘÍJMU INZERTNÍCH E-MAILŮ
Tento výdělek je založen na tom, že pro některé firmy je efektivnější a samozřejmě také levnější směřovat reklamu přímo k potenciálnímu zákazníkovi. Je to obdoba reklamních materiálů, které nacházíte ve své poštovní schránce nebo v tisku apod. (ty Vás zřejmě málokdy potěší), ale s tím rozdílem, že Vy na tyto reklamy čekáte a dostanete za ně zaplaceno.
Proto v systému při registraci zadáváte své zájmy (z této oblasti Vám následně budou chodit e-maily-doporučuji zadat co nejvíce). Stačí se jen!ZDARMA! zaregistrovat a začnou Vám chodit reklamní e-maily. Po kliknutí na přijatý e-mail se Vám přičtou peníze na Váš účet u Emailingu. Stav účtu si můžete sami kontrolovat.
Samozřejmě, že u tohoto druhu výdělku nemůžete očekávat závratné částky, ale jedná se o slušné přilepšení do rodinného rozpočtu. Navíc zde nejsou žádné vstupní poplatky. Myslím, že to není špatná nabídka a určitě stojí za to, abyste se zad ní zamyslel/a. E-maily nemusíte ani číst, stačí je jen jednou za týden promazat. Ale občas se zde najdou i zajímavé nabídky nebo soutěže. Za registraci dostanete zdarma logo na mobil.
Musím Vás ujistit, že toto je legální přivýdělek Registrace je naprosto nezávazná a bezplatná, nemusíte mít tedy obavy z toho, že by někdo zneužil informace, které o sobě uvedete. Registraci můžete kdykoliv zrušit.
Emailing
Vše co bude muset dělat je číst e-maily informačního rázu, za které Vám budou na účet u Emailingu připisovány peníze.
Za každý obdržený e-mail dostanete až 1,- Kč.
Jakmile dosáhnete částky 100,- Kč můžete si nechat zaslat šek nebo si nechat peníze převést na účet.
Pozor! Po Vaší registraci Vám přijde e-mail pro dokončení registrace (klikněte na link pro dokončení registrace). Tuto zprávu si archivujte.
Neslibuji Vám vysoké částky, jen pravidelný měsíční přivýdělek.
Pokud máte zájem, můžete se ZDARMA zaregistrovat na tomto odkazu, kde najdete i podrobnější informace: emailing.cz/...
Odkaz je nutno překopírovat do adresy nebo ho přepsat
Důležité: Abyste dostali za e-mail zaplaceno, musíte jej po přijetí ve spodní části potvrdit, kliknutím na odkaz / link...to poznáte. Až se budete registrovat, nezapomeňte, prosím, uvést mé číslo 00438709, aby Vám přišel registrační e-mail.
Další nabídka na stejnou práci je pro firmu eRmail. Jedná se také o přijámání reklamy na Vaš email a vyplňování dotazníků.
Při registraci obdržíte 100,- jako odměnu a pak další zhruba 1kč za přečtený mail nebo vyplněný dotazník.
Stačí se zaregistrovat na ermail.cz/... Je to zcela nezávazné a bez vstupních poplatků.
Přeji hezký den
Kovářová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]