Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem v zamestnání rozvedená a s dítětem, takže každá koruna navíc se hodí. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o nějaké brigádě z domova kterou se dá vydělat alespoň pár korun navíc za měsíc. Vím o montování propisek ale přijde mi hloupé dát peníze za součástky na propisky které pak musím sama prodat, v případě že je neprodám je to vyhození peněz, chci se tedy zeptat jestli nevíte o něčem jiném. Roznášení letáků je kvůli zaměstnání nemožné takže prosím o rady
Jak píše Ringo. I nějaké plnění obálek, kompletace propisek, šití bryndáků a dokonce i domácí výroba šperků , které se pak posílají poštou do Ostravy
je podvod. Za všechno od Vás vyberou peníze předem /prý za tzv. startovací sadu/ a nikdy nic nedostanete.
Z domova snad jedině po večerech překládat, pokud ovládáte jazyky, či účetnictví pro nějakou menší firmu.
Nebo, pokud Vám má kdo pohlídat děcko, chodit večer uklízet kanceláře či lékařské ordinace. Ale to se dost špatně shání, rády to totiž berou i dosud čilé starobní důchodkyně jako přivýdělek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.