Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále si myslíte, že umíte jezdit na kole?

Od: ben® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, dostal jsem odkaz na hezké video, tak se podělím. Krásná příroda a ten cyklista prošel asi výcvikem ve slušném oddíle. No, myslel jsem si, že jezdit na kole umím, ale už si nejsem jistý.

Pozor - video neobsahuje drastické záběry, ale hlava se zatočit může! Hezký zážitek a zdravím!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Manžel při koukání, zvolal 5x ty vole. Hezké, fakt hezké ani pěšky by mě tam nikdo nedostal.

mil®
hodnocení

0x

Krása, nádhera, paráda. Mám něco podobnýho doma, ale v českých podmínkách. Když jsem syna viděl poprvé takhle jezdit, tak jsem prohlásil, že se na něj dívat už nikdy nebudu, tak jsem se o něj bál. Je to o zdraví. No a jezdí dál a je to paráda. *palec*

hodnocení

0x

Kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten čumí. Já jsem teda tak půl délky videa čuměl.

2kedar*
hodnocení

0x

Tam bych si polámal kopyta pěšky.! *smich*

Nedej Bože na kole... Fakt borec.! *palec*

hodnocení

0x

Děkuji, Bene. Jen se mi většinu času špatně dýchalo. *sok*

hodnocení

0x

Nic nového, ten je svými videi plnými skryté reklamy známej :) Jukněte na nějaké jeho další videa. Je to borec.

hodnocení

0x

Jo, rebull taková hnusná limoška ale reklamy měli vždy perfektní...

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak je jasné, že v tom jsou peníze, ale tu reklamu bych moc neřešil - kochejte se přírodou a sestřihem toho, co se povedlo - nějaký pád tam jistě byl, ale zřejmě nebyl zásadní.

Zdravím!

martinaa*
hodnocení

0x

Úžasný, ten kluk je frajer s velkým F!

aroff
hodnocení

0x

Nádherně se na to kouká, člověk ho musí jen obdivovat a smeknou. Chvílemi jsem,ale pemýšlel, kde je ta hranice mezi být borcem a nebo už šílencem.

kolista
hodnocení

0x

Uf uf, tak to je hodně dobrý oddíl. Pak bajker a má i koule... Většina lidí by měla velký problém prolézt to pěšky :-o

Nejvíc zaujalo přejíždění plotu, to je dost dobrá machrovinka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]