Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem odkaz na hezké video, tak se podělím. Krásná příroda a ten cyklista prošel asi výcvikem ve slušném oddíle. No, myslel jsem si, že jezdit na kole umím, ale už si nejsem jistý.
Pozor - video neobsahuje drastické záběry, ale hlava se zatočit může! Hezký zážitek a zdravím!
Krása, nádhera, paráda. Mám něco podobnýho doma, ale v českých podmínkách. Když jsem syna viděl poprvé takhle jezdit, tak jsem prohlásil, že se na něj dívat už nikdy nebudu, tak jsem se o něj bál. Je to o zdraví. No a jezdí dál a je to paráda.
Dobrý den, tak je jasné, že v tom jsou peníze, ale tu reklamu bych moc neřešil - kochejte se přírodou a sestřihem toho, co se povedlo - nějaký pád tam jistě byl, ale zřejmě nebyl zásadní.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.