Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš nejlepší dárek?

Od: filipoh* odpovědí: 8 změna:

Tak už začínám přemýšlet o vánočních dárcích, abych měl v zimě s nákupy klid. Jaký nejlepší nebo nejvtipnější dárek (cca do pětistovky) jste kdy dali/dostali? Ať už jste jakákoliv věková skupina :) Děkuji za tipy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O této době si já zakládám novou složku v oblíbených, pod názvem Vánoce. Když mě něco napadne nebo něco zahlédnu, uložím si to tam a začátkem prosince složku otevřu a začnu realizovat. Takto to dělám několik let. ;) Navíc, přišla jsem na to, že když začnu nakupovat dárky příliš brzy, utratím mnohem více. Před Vánocemi, když všicniá šílí, se mi začne zdát, že dárků mám málo a je potřeba dokoupit. A taky občas zapomenu, co už koupeno mám. Pak mám nakoupenou a utracenou velikou hromadu.;) Navíc, začátkem prosince, když se sejdeme na narozeninách, necháváme kolovat dopisy: Milý Ježíšku. . . Každý vyškrtne to, co koupí a tak se do vkusu a potřeb trefíme všichni.

eulalie*
hodnocení

0x

Nejlepší dárek pod stromeček? Knížka. Asi nejsem příliš náročná, či co.

pt®

Euálie, nemyslíte náhodou knížku, tu malou zelenou, tu výherní, vkladní? :-D - pt

eulalie*

*smich* joj, tak na takovou jsem fakt nemyslela. Mám ráda knížky a na Vánoce obzvláště. Taky si je sama naděluji *smich* My si moc veliké dary nedáváme, kouzlo Vánoc je v něčem jiném než v předrahých darcích.

pt®

Euálie, jsem ráda, že jste se mému žertu zasmála. Věřím, že pěkná knížka dokáže také udělat radost pod stromečkem. - pt

hodnocení

0x

Syn se narodil 8.12.

20.12. ho i s matkou odvezla rychlá. Nebudu uvádět podrobnosti, ale 24, dopoledne se objevili doma a byl to ten nejlepší dárek. Bylo nám jedno, že nemáme co jíst, nemáme stromek ani dárky.

borax*
hodnocení

0x

Teď dobrá knížka. Ale v 5. třídě to byl křeček! Pro mně naprostá bomba :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]