Nejste přihlášen/a.
Tak už začínám přemýšlet o vánočních dárcích, abych měl v zimě s nákupy klid. Jaký nejlepší nebo nejvtipnější dárek (cca do pětistovky) jste kdy dali/dostali? Ať už jste jakákoliv věková skupina Děkuji za tipy
O této době si já zakládám novou složku v oblíbených, pod názvem Vánoce. Když mě něco napadne nebo něco zahlédnu, uložím si to tam a začátkem prosince složku otevřu a začnu realizovat. Takto to dělám několik let. Navíc, přišla jsem na to, že když začnu nakupovat dárky příliš brzy, utratím mnohem více. Před Vánocemi, když všicniá šílí, se mi začne zdát, že dárků mám málo a je potřeba dokoupit. A taky občas zapomenu, co už koupeno mám. Pak mám nakoupenou a utracenou velikou hromadu.
Navíc, začátkem prosince, když se sejdeme na narozeninách, necháváme kolovat dopisy: Milý Ježíšku. . . Každý vyškrtne to, co koupí a tak se do vkusu a potřeb trefíme všichni.
joj, tak na takovou jsem fakt nemyslela. Mám ráda knížky a na Vánoce obzvláště. Taky si je sama naděluji
My si moc veliké dary nedáváme, kouzlo Vánoc je v něčem jiném než v předrahých darcích.
Euálie, jsem ráda, že jste se mému žertu zasmála. Věřím, že pěkná knížka dokáže také udělat radost pod stromečkem. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.