Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balení kluků

Od: eva2* odpovědí: 58 změna:

Ahoj kluci, potřebuju radu od někoho kdo se vyzná ve vztazích. Balila jsem jednoho kluka, moc hezkej a milej, svaly namakaný z posilky, takovej zajíček je mu teprve 17 (teda mě taky ale já jsem to zatím dělala vždycky se staršíma). Ale já s balením kluků nemám moc zkušenosti, ne že bych ještě s žádným nechodila ale zatím pokaždé balili oni mě a spíš to byly jen takové kratší známosti. Ale jak se to vyvíjelo: Byli jsme už 3 x na rande, píše mi pořád smsky že mě miluje a takový ty dětský řečičky že jsem pro něj jediná atd, pozval mě takže zájem má. Ale když sme spolu tak vůbec nemluví o sexu ani se mě neptal jak to mám ráda ani asi žádný narážky nebo jsem si toho nevšimla. Prostě bere mě jen jako kamarádku. A už se známe přes týden a k sobě mě taky nepozval. Tak abych ho postrčila tak sem se ho zeptala: Dělal si to už s holkou? Ty se mi tak líbíš že bych to s tebou chtěla dělat zadarmo. (a to jen tak někomu nenabízím) Přijď dneska večer ke mně, provedu tě rájem... On tím byl překvapenej jako kdybych řekla nevím co a snad se i urazil.

Napište jestli víte jestli jsem řekla něco tak společensky nevhodného. Já vím normálně má balit kluk ale u něho bych se asi nedočkala

58 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

5x

sice nejsem kluk, ale odpovim take - rozhodne bych se tedy urazila kdyby mi nekdo rekl, ze se mnou bude spat zadarmo.Asi je to slusny kluk a myslim, ze si akorat muze o tobe myslet ze jsi lehka holka, kdyz vlastne jdes normalne za penize.Po tretim rande kazdy nemusi skocit do postele.Jsou i taci, ze spolu chodi treba dva tri mesice nez maji sex.Popremyslej o tom.

doplněno 05.02.09 14:23:

takze si nechavas platit za sex.Tak od takovyho normalniho kluka nic uz necekej a hlidej si nabidky na netu.On nevi co jsi zac.Myslel, ze jsi normalni holka.

eva2*
hodnocení

no dovol? Já se za svoje "zaměstnání" nestydím. Já vím plno lidí to odsuzuje jako kdyby na tom bylo něco špatného ale nikdy jsem nepochopila proč. Ty k nim asi patříš taky tak třeba mi to vysvětlíš, já bych to totiž hrozně ráda pochopila ale pořád se mi to nedaří.

Já dělám gympl a kdybys věděla, kolik si vydělám po večerech tak bys mluvila jinak :) Ono je to jak kdy, ale každopádně víc než máma i táta dohromady v práci... Když sem slyšela že ostatní byli třeba o prázdninách měsíc na brigádě (8 hodin denně) a mají za to pár tisíc tak sem se málem po*** smíchy

doplněno 05.02.09 14:34:

a co ty dva tři měsíce dělají? to jako jsou 2 měsíce bez sexu?

lidka*

Vyprovokovala jsi celkem slušnou diskuzi. Přesto i já se přidám, i když jsem se původně zařekla, že na Tvůj dotaz nebudu reagovat. Ale jak se postupně presentuješ, nemohu si odpustit jednu připomínku. Lituji Tvou mámu a tátu, že jim určitě z milého děcka vyrostlo takové arogantní, ubohé a přitom namyšlené stvoření. Klidně si vydělávej prostitucí, to je Tvoje osobní věc. Ale netahej své problémy do této Poradny, kde se snažíme pomoci těm, kteří o to žádají a opravdu potřebují. *bum**bum*

jitka2*

On internet snese hodně, klidně bych si typla, že to píše zamindrákovaná holka, která se takto chová ve svých představách, nebo chce být prostě zajímavá a baví se tím, kolik lidí jí na to skočilo.

slonbonjohn*

Zítra jedeme pánskou jízdu*pivo*, tak 5-6 betélně narvanejch kaňourů. Tak že by slečna eventuélně přifrčela a udělala nám z ní nezapomenutelný doživotní trauma?*smich*

simasonka*

Tak mila slecno.je mi uplne jedno co delas.Ze se chovas jako lehka holka a divis se, ze spousta lidi s tebou nesouhlasi a divi se - to zase nechapu ja.Nemyslim, ze na gympl chodi jen ty nejchytrejsi.Tim se chlubit nemusis.Tady jsi se vyjadrila dosti.Penize jsou lehce vydelane, ale pak kde mas svoje hranice?Kde budes za par let?A s jakou povesti?O ty dva co delaji se opravdu nemusis zajimat, protoze to nepochopis - to je laska a oni si sexu ci milovani vazi.To neni urazka - jen my nechapeme tebe.Ty se tady vysmivas lidem, kteri poctive pracuji a to i svym rodicum.Tak premyslej o sobe a pak sud druhe.Myslis, ze je prostituce legalni cinnost?Asi ne co?

seuss*
hodnocení

5x

Prosim te, to opravdu myslis vazne? Mne nejaka holka rict, ze by se mnou sla i zadarmo, tak ji okamzite poslu do pryc. Za prve me opravdu nelaka sex s holkou, ve ktery bylo nespocetne buhvijakych volu (hlavne, ze ti plati, vid?) Za druhe uvedomujes si, ze ne vsichni kluci by chteli za pritelkyni slapku... I kdybys byla sebevic krasna, tak jsi proste prostitutka pokud to delas za prachy a ani se jeho reakci nedivim. Ja bych mel reakci mnohem horsi, si myslim... A za treti, opravdu ses tak naivni, ze si myslis, ze by s tebou chtel tedka neco mit? Mozna jo, ale ja sem kluk a osobne je mi z tebe spatne... tot muj nazor...

vzpomínáš si na "Katu"? To je určo ona *smich*

výtka
Upozornění od sys strejc 05. 02. 2009 14:51:01

... a taky kaja1... *smich*

eva2*
hodnocení

Tak to si mě asi pleteš... Nekde mám méno Ewicka a měla jsem EMOPrincess ale to už je asi rok, ale tyhle ne

eva2*
hodnocení

- Za prve me opravdu nelaka sex s holkou, ve ktery bylo nespocetne buhvijakych volu

A ty chceš říct že bys to v tý posteli poznal, jestli jsi druhej nebo stopadesátej? pochybuju...

- Jsem prostě prostitutka? Každej je něco, ale proč je to horší než jakýkoliv jiný povolání? Chirurg se hrabe v mnohem horších sračkách a nikdo na ně nenadává. Nebo masérka masíruje rukama druhejm záda za prachy, a já masíruju zase jiný části těla. Tak jaký je v tom rozdíl? Já myslím že celkem žádný.

Tak už nech toho chvástání a věnuj se raději těm masážím... potěší někoho snad víc než nás tyhle žvásty!

Víš co? Tak si masíruj co chceš a tyhle věci jdi řešit na "seriozní" weby typu zpovědnice, tady asi nikdo nebude mít pochopení pro holku co je k**** a diví se že ji někdo normální nechce.
Co tak pozoruji reakce ostatních tak se shodneme- říci to někomu z nás tak se asi budeš divit ještě více *cert*

P.S. kolik znáš holek co měla 150 kluků? Já ani jednu, ale možná znám ty divné viď...ty co nedávaj za prachy jako ty co?

hodnocení

2x

říct někomu, že to s ním budeš dělat zadarmo... to pro většinu lidí neznamená poklonu, zvláště jestli v tom viděl něco víc než jen sex ;)

eva2*
hodnocení

Já myslím že za prachy nečekal. Normálně mě chlapi balí když vidí inzeráty nebo fotky na netu, tak tam mám i kolik za co chci, a kdy by to šlo zadarmo, ale tenhle je neviděl, toho sem prostě sbalila na zábavě. A kdyby se mi fakt hodně nelíbil, tak bych ho ani nebalila a už teprv ne zadarmo, tak jakto že to není poklona? Že by chtěl prachy on to pochybuju, já myslím že je ještě panic , ale profík to není stopro to poznám.

hodnocení

1x

Treba byl jenom prekvapenej, ze mu das zadarmo. Asi cekal, ze na nej vybalis cenu.

Nebo naopak ceka, ze mu za to zaplatis...treba nechce zadarmo on s Tebou.

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Evo, Evo, holka s takovými zkušenostmi a vezme to takhle za špatný konec. Ty jsi spíš měla zahrát nezkušenou naivku a nechat se sbalit. Ale vlastně raději ne. Měla bys k takovým mladým a nesmělým chlapcům přistupovat odpovědněji. Vezmi si, že mu předvedeš něco, co ještě nezažil a on to pak bude celý život marně hledat. Taky je ale možné, že by ses do něj zabouchla a skončila s dosavadním způsobem života.

A pro ty, kdo tu moralizují a odsuzují:

Je žena, která učiní šťastným muže dobrá žena? Bezesporu ano! Tak proč by měla být špatná ta, která učiní šťastnými spoustu mužů? :) No samozřejmě to zlehčuju. Ale zase kdyby chlapi nechtěli a neplatili za to, nebyly by ani prostitutky. Konec elaborátu.

petr123*
Vezmi si, že mu předvedeš něco, co ještě nezažil a on to pak bude celý život marně hledat.
Někdy je snaživá amatérka lepší než znuděná profesionálka...
eva2*
hodnocení

Aby mě sbalil sám, to sem čekala přes týden a nic :( Ale jinak díky za radu. Taky sem hrávala naivku, ale to byli většinou starší tatíci ujetý na malý holčičky a já sem tak prý zezačátku vypadala a jim se to líbilo :) Ale normální chlap snad chce zkušenou?

seuss*

normalni chlap nechce slapku...

xsisi*
hodnocení

1x

Myslím, že se ten kluk tě lekl, není moc normální říct klukovi někde na zábavě, že mu dáš i zadarmo. Podle mě to ten kluk slyšel poprvý a nedivim se mu, že se urazil. Nejspíš to byl normální kluk, kterej by nic vážnýho s prostitutkou neměl. Až budeš příště balit kluky, tak zkus začít trochu jinak, než s ním líst hned do postele, teda pokud chceš nějakej vážnější vztah a ne jenom flirt nebo vášnivou noc.

lm®

Můj ty bože,

šlapka a ještě v hlavě vyšapáno...

Velmi trefná odpověď..povolání jako povolání každý je nebo dělá něco...
Mě to říct holka tak se leknu, zasměji a ji tak pošlu na vyšetření ať se zase objeví nějaké nové nemoci :D
Znal jsem jednu která umřela z důvodu pohlavní choroby (aids to nebyl), leč ona dávala zadarmo a zemřela nadarmo...
Btw:EMOprinces...to o tvé inteligenci(12-14let) vypovídá úplně vše a to povolání sedí..
P.S. Kdyby nebyla poptávka, nabyla by ani nabídka, hezká diskuse...
S pozdravem Adam..
*cteni* *smich* *zed*
eva2*
hodnocení

Děkuju všem za rady.takže jsem slyšela názor, že je to neslušné a nepoctivé nebo že to způsobuje špatnou pověst. To jsem slyšela už od víc lidí, ale nikdo ještě mi nedokázal říct logický důvod PROČ si to myslí. Když s něčím nesouhlasím,nebo to odsuzuju, tak přece musím vědět proč, ne?

Jakési 2 důvody tady přece byly:

1. Vyšší riziko nemocí - to jsem vyřešila už dávno: Bez kondomu nepřipouštím.

2. Prý nevím co je láska a že si toho nevážím?

Tak abyste věděli, já to nedělám (v první řadě) kvůli penězům ale z lásky. já miluju ze všech nejvíc dobrej sex a bez něho bych nedokázala žít a jsem pro něj ochotná udělat cokoliv.A víte jak jsem začala? Napřed sem chodila s jedním klukem bez jakéhokoliv placení. Ale byli jsme spolu tak jednou za 3 dny, on se pořád vymlouval prostě častějc se mu nechtělo. A pak se hrozně divil a byl uraženej že ty další 2 mrtvý dny jsem to dělala s dalšíma. Ale taky zadarmo.Tak sem se na něj vykašlala, nenechám si přece kvůli němu kazit sex. Pak sem to dělala s dalšíma kámošama, pořád zadarmo. A to sem byla tak blbá, že sem ještě měla blbej pocit a výčitky z toho že vlastně ty kluky jen využívám, oni se dřou, kupujou mi dárky, a já si jen užívám. Občas když někdo přišel na to že není sám tak se se mnou rozešel, takže to byl další důvod abych jich měla víc v záloze.A pak mi jeden přihrál svýho taťku (měla sem oba naráz) a to byl můj první zákazník.On mě chtěl pozvat příště zase a já řekla že asi nebudu moct (to je ironie - já měla brigádu za pár stovek) tak on mi řekl ať se na to vykašlu že mi dá 3 x tolik,já čuměla jak blbá. A on mi pak přihrál svoje kámoše, oni mimochodem měli zkušenosti s profesionálkama a řekli mi že sem dobrá ku*vička (ne jako urážku ale lichotku!) ale hlavně - vůbec jim nevadilo že sem za ten večer měla všechny.Tak sem se konečně mohla vykašlat na ty žárlivce s kterýma sem chodila předtím a pořád jen musela myslet na to kdo na co přijde. A díky nim už nemám pocit že někoho využívám a cítím se mnohem svobodnější. Je to zajímavý, přišla jsem na zajímavej fyzikální zákon - Ti co platí tak to s nima jde rychlejc, žádný zbytečný řeči a hlavně- nežárlí a nehlídají mě :)

A ještě dotaz - můj první kluk mi sice nic neplatil, ale kupoval mi občas dárky, zval mě a platil v hospodě atd. Takže to je taky vlastě neslušný?

petr123*

Holka, ty jsi neuvěřitelná *smich*

Na toho svýho zajíčkovatýho svalovce z posilovny se vykašli a zkus si najít někoho s podobným životním stylem jako ty. Protože nikdo jinej by ten tvůj styl nedokázal dlouhodobě vydržet.

Nemyslím to jako urážku, ale jako fakt. Koukej na to i jak tady ostatní na tebe reagují a představ si, že tohle bude muset vydržet i tvůj kluk když se jeho kamarádi a rodina dozví co jsi zač! Pokud se v podobným světě jako ty pohybuje, tak pro něj nebude problém se s reakcí vypořádat. Pokud ne, tak to prostě nezkousne a začne buď ostatním lhát (což dlouhodobě nejde) a nebo bude na tebe tlačit abys toho nechala (což pochybuju že bys chtěla).

No a navíc pokud bude tvůj kluk mít podobnej styl jako ty tak se to bude i hodit, určitě se ti občas vyskytne kšeft kde se budete hodit oba najednou ;)

alexandra*
hodnocení

1x

No nevím,nevím děvčico.Jestli jsi toho klučinu brala jako kšeft a on chudák myslel na vážnější známost,nedivím se mu že se urazil.Zcela souhlasím s ostatními.A jestli jsi ty s ním chtěla navázat vážnější vztah,určitě jsi měla začít jinak.On totiž vztah mezi partnery by měl být hlavně o citech a ne jen o sexu.

eva2*
hodnocení

však jo, já jsem chtěla chodit napřed jen s ním, kdybysme spolu byli každej den tak bych ani ty další nehledala. A mockrát jsem mu to říkala že to už potřebuju.

A kdy jsou city nejlepší? já nevím jestli jsi ještě panna ale nejlepší pocit na světě je orgasmus když se to povede, tomu se nic nevyrovná.. Snad jedině drogy ale s těma zkušenost nemám...

máš hrozně mělké uvažování, buď je to věkem, provokací, prostředím nebo jsi prostě prostoduchá. Na tom nemusí být až tak všechno špatné, ale myslím, že jednou budeš buď moc šťastná nebo právě naopak nešťastná. Podle mého nic mezitím.

eva2*
hodnocení

no tak jsem asi prostoduchá :) Jo to máš pravdu já jsem hrozně šťastná když mám aspoň jednoho kluka, když ne tak sem hrozně nešťastná.

teď mě napadla jedna myšlenka tak jestli je to špatně tak mě prosím opravte::

Když někdo krade tak je to špatné a nemorální, protože tím druhému proti jeho vůli uškodí.

ANALOGICKY:

Když někdo souloží za peníze, tak je to špatné a nemorální, protože tím druhému v souladu s jeho vůlí zpříjemní život?

seuss*

tys ale asi nepochopila o co tady hlavne jde. Ja osobne jsem se nenavazel do prostituce jako takove, je to vlastne nejstarsi povolani a z principu proti tomu nic nemam. Kazdej dela co umi. Nekdo je chirurg, nekdo je pravnik, nekdo remeslnik, nekdo je socka, ktera si na vse stezuje celej zivot u piva, nekdo umi delat prostitutku (obdivuju te - negativnim zpusobem, ze mas na to zaludek, ale je to tvuj zivot a tvuj predecek). Prostituce tu bude do doby, kdy tu bude i clovek. At se to nekomu libi nebo ne. Mne jde ale o tvuj nechutnej pristup k tomu klukovi! Z toho mi je s prominutim na bliti, z toho jak premejslis o vztahu a o potencialnim priteli a z toho jak se dokazes chovat. Chapes to? Tak se tu stale nesnaz ospravedlnovat prostituci, myslim, ze kazdej tady si to chape po svem a stejne nikoho temito slabymy argumenty nepresvedcis o sve pravde...

eva2*
hodnocení

Jako že na to mám žaludek - jako na co? dělat politiku nebo třeba chirurga na to bych asi neměla žaludek.. Ale sex je něco tak krásného že to může říct jen kdo ještě nezažil pravý orgasmus. To jenom ležíš a užíváš si. A nevíš že sex je zdravej? Teda kluk se nadře já vím :)

Nechutnej přístup ke klukovi to nechápu. Vždyť klukům se to líbí zrovna tak jako holkám nebo ne? nebo aspoň dycky se jim to se mnou líbilo ať už mi platili nebo ne. Akorát tenhle asi o ten sex moc nestojí zřejmě je panic tak ještě neví jak to je krásný, ale já si myslím že až to pozná tak bude litovat že to už dávno nezkusil.

Každej aby vypadal slušně tak se to snaží okecávat jako že mu nejde o sex, že se seznámili úplně náhodou atd. A stejně jde každému o sex akorát že ti "slušní" to nepřiznají. Nemám pravdu?

seuss*

nemas! Podle toho co pises, tak by se mohlo zdat, ze si zkusena, jenze nejsi. Ja moc dobre vim jak je to krasny, ale vim neco vic nez ty. Nejkrasnejsi je milovani. Ty provozujes sex a jeste k tomu za penize. Vis vubec co to je milovani? Pokud ne, tak tady je preklad do tveho jazyka: Milovani je sex s osobou, kterou milujes. A to je to nejkrasnejsi. Vsak to (mozna) casem poznas. Jde z tebe citit velka nezkusenost a naivita. Za par let svoje mysleni prehodnotis, jeste ale nejsi ve veku, kdy bys mohla pochopit jak to opravdu myslim...

eva2*
hodnocení

Samozřejmě, to chápu. Jsem holka a jsem hetero, takže miluju kluky. S holkou (= bez milování) by se mi to samozřejmě nelíbilo. A co je to že někoho miluju? To je slušňácky řečeno - že s ním chci sex, protože mě rajcuje. V pohádkách pro děti říkají princové princeznám - Miluju tě, a správný chlapi tomu říkají - ta mě rajcuje, tu chci ojet.

tomh*

Super, hele holka, hučí mě v klacku...potřebuju se uvolnit, taky chodím do posilky, takže bych se ti mohl i líbit..jaký máš taxy?

*placni*

eva2*
hodnocení

hehe, já mám svoje speciální:) základní asi takhle . za noc:

0x - 5000 Kč

1x- 3000 Kč

2x- 2000 Kč

3x- 1000 Kč

4x a víckrát - zadarmo

ale počítá se kolikrát se udělám já ne ty . Tak jen tak pro zajímavost - šel bys do toho? a tobě to neva že sem občas šlapka?

ty to je jak v hypráči, ale je to zajímavý přístup... *andel*

eva2*
hodnocení

Jenže tam to nemáš za 0 Kč nikdy :)

zapomínáš na reklamace *vtip*

A jsi si jistá, že takový nápor zvládneš ;)?

tomh*

Tak věř, že se mnou ty orgáče mít budeš...jinak já šlapky rád, nekecaj a jen dělaj :-D

nepleť historické předsudky se spravedlností... jsou věci, ke kterým máme různé vztahy na základě zkušeností a historie. Když tu budou legálně bordely 100 let, taky se na to budemě dívat trošku jinak... i když...

alexandra*

No,panna nejsem,mám už dokonce i dceru.Souhlasím s tebou,že orgasmus je krásná věc.Ale určitě je ještě hezčí,když ho prožíváš s člověkem,kterého miluješ.Jenže to zas asi nevíš ty co je mít rád nebo dokonce milovat,že?

hodnocení

1x

Ze ji to bastite. To je Kaja1 jak vysitej, jak uz tu bylo zmineno. A jestli ne, tak je to jeho sestra.

Vzdyt je to jasna provokace. Z toho ma holcina prvotridni prdel,z lidi, co to vezmou vazne a snazi se poradit.

Na ten dotaz, zda rekla neco spolecensky neprijatelneho, by predem znal odpoved i chovanec Jedlickova ustavu.

Zrejme pubertacka, ktera se doma nudi a roupama nevi co by...

eva2*
hodnocení

to není pravda, já si z nikoho prdel nedělám. Bráchu sice mám ale jestli sem píše nevim

O Kajovi1 v teto diskusi padla zminka pouze dvakrat. Jednou odemne, podruhe vyse od Strejce.

Ale ani jednou nebylo zmineno, ze je to nekdo, kdo na tento server take prispival. Logicka reakce od Tebe by pak tedy mela byt, zeptat se, kdo je to Kaja1 a teprv nasledne popirat, ze se to ty.

A ze nevis, jestli sem tvuj bracha pise ... jak vis, ze sem Kaja1 psal? Vzdyt nemuzes vedet, o kom sme se bavili...

Takze pro mne ses Kaja1 a basta.

A i pokud nejsi, ale mas tak bystrou mysl, ze dokazes okamzite pochopit, ze to byl nekdo, kdo sem psal, tak mas soucasne i dost inteligence na to, aby si si sama odpovedela na svoji vlastni otazku, kde si udelala chybu.

Tudiz jak rikam. Pubertacka, kterou strasne bavi delat ze sebe nanu.

eva2*
hodnocení

nejsem blbá, to mi došlo a taky jsem si to našla. Ale je pravda že řešil problémy co já taky.

sister*
hodnocení

1x

já nestačím zírat.. Dnešní mladé generaci prostě nerozumím.. Rozhodně si myslím, že rodiče by měli své mladé potomky víc hlídat.. Tato slečna si zřejmě myslí, že spolkla moudrost světa.. Jestli se rodí jen tahle generace, že bez peněz ani něhu, tak má úcta :(

lidka*

Sister, neděste se! Toto přeci není žádný vzorek naší mladé generace. Přečtěte si diskuzi a musí Vám to dojít. Naši mladí nejsou o nic horší, než jsme byli my. Jsou jenom trochu jiní, mají jiná kritéria, jiné zájmy, jsou možná trochu drsnější, někdy otřesně upřímní, ale to je přeci shodné se stavem dnešní společnosti. Vůbec se o dnešní mladou generaci nebojím. Bohužel existují i vyjímky a tou je toto rádoby zajímavé stvoření. *bzum*

eva2*
hodnocení

A tebe rodiče nehlídali? A jestli jo tak nejsi na ně za to nasr...? Já jo. A za každej zkaženej sex by měla být pomsta nemyslíš?

To rozhodně není pravda že "bez peněz ani něhu", já toho zadarmo nadělala...

jitka2*

Nemůžu uvěřit, že jí to baštíte. Jedna zamindrákovaná, rádoby zajímavá puberťačka si tady dělá srandu ze slušných lidí a je vysmátá z toho, jak jí to všichni věří. A čím víc lidí bude reagovat, tím bude spokojenější a tím stupidnějšíma hystorkama nás bude krmit. Co asi vybalí teď? Sex s vlastmím otcem už tady byl, s učitelem taky, co nám asi ještě poví? Třeba natáčení porna?

lujik
hodnocení

0x

mila slecno neni se cemu divit rict klukovi "ze by si snim sla i zadarno" taky bych byla prekvapena a nevedela co si o tobe myslet. SPATNA CESTA K BALENI KLUKU*bzum*

evka64*
hodnocení

0x

Nenormální,co si mysliš?Mužeš si studovat co chceš,ale tomu klukovi se vubec nedivím!Kdo by si dělal ostudu s takovou běhnou jako seš ty?Při svém uvažování nemáš šanci mít pořadného kluka,každej tě akorát využije a odkopne!Slušnej si tě ani nevšimne_chudinko*cert*

výtka
Upozornění od sys clayman 05. 02. 2009 15:52:28

názory ano, ale urážet se vzájemně nebudeme ;)

eva2*
hodnocení

ano tenhle názor jsem už slyšela od víc lidí. Ale dovedla bys odpovědět na otázku z 15:03.?

Když něco odsuzuješ tak bys měla vědět taky smysluplný důvod.

hanuf*
hodnocení

0x

po přečtení všeho co tady je, k tomu mám jenom jedno!

Dovedeš si představit, že budeš mít jednou dceru a ta si bude vydělávala tím co ty?

To na ni budeš asi pyšná, že? Že jde ve tvojích šlépějích!

No nic, ještě že jsme každý jiný!

eva2*
hodnocení

Proč bych si to nedovedla představit? Ono jde o to aby člověk dělal to co ho baví. Ale zase třeba znám holku co je jí 18 a je ještě panna. Sice nechápu ale je to tak. Tak aby to člověk dělal jen kvůli prachům to by nemělo smysl... a slyšela jsem že i takový holky jsou že se tím živí a třeba je to ani nebaví. chápete to?

To jsem netušil, že pannenství je nějak limitováno věkem. Asi je jiná doba. Ještě poznámku k těm tvým cenám. Nemyslíš, že bude pro chlapa levnější, když za litr zajde do bordelu než se s tebou namáhat?

eva2*
hodnocení

Limitováno není, ale být panna to mi přijde jako kdyby se někdo celý život dobrovolně živil jen chlebem a vodou :)

Levnější jo, ale to je zase pro chlapy dobrodružství, jako když si koupíš los a můžeš vyhrát nákup zadarmo.

doplněno 09.02.09 09:07:

a hlavně měl bys vidět jak se všichni snaží a o to mi jde

petr123*

No otázka je jak moc se u toho snažíš ty... *hi*

hodnocení

0x

Již samo slovo napovídá, že se jedná o porušení původní vzájemné důvery. Její význam je pak naplněn kriterii, která si partneři během svého vztahu dokázali vytvořit a nyní je jeden z nich dokázal porušit. Na otázku nelze jednoznačně odpovědět, protože je patrné, že ji položil člověk sice docela chytrý, v jistých sférách však jaksi nevyzrálý, možná zakomplexovaný, mající potřebu se realizovat alespoň touto cestou...

doplněno 10.02.09 16:09:

Tato rekce patří do jiné diskuze, ale od stejné autorky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]