Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrtelný bezbolestný jed - jak to dopadlo

Od: ella* odpovědí: 3 změna:

našla jsem tu diskuzi s anonimem který v březnu roku 2010 se ptal na radu ohledně jedu či něčeho jak se se usmrtit.Jen mě zajímá jestli ten boj opravdu vzdal,pak už nikomu nic nenapsal...Tak mě to docela zarazi.Víte někdo něco o dotyčným?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ella*
hodnocení

oprava...ta diskuze je z květa.

hop®
hodnocení

0x

Já o dotyčném nic nevím, pravděpodobně to byl náhodný "kolemjdoucí", snad to tehdy byl jen teoretický dotaz, třeba nějaká sázka...

hodnocení

0x

Já osobně jsem znal pár lidí kteří la fórech lide.cz hledali podobné návody a pár jich už není takže je to diskutabilní..

Možná byl ten človíček na dně a možná měl jen depku.. s jistotou se už nedoví nikdo..v to lepší můžem jen doufat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]