Nejste přihlášen/a.
Já jsem si dal tu práci a pořídil si k vyřazenému DVBT přijímači zesilovač+bedny. Mám tam naladěna radia a zamýšlel jsem poslouchat jazz stanici, protože jsem se domníval, že se mi jazz líbí. Prvních 10 minut je mi hudba příjemná a pak najednou zjišťuju, že je to lautr furt dokola pořád stejné. Jen občas to cinkne někde jinde a tak. Do konce skladby nikdy nevydržím, to už mi pak praská hlava. Mýlím se, nebo je ten jazz takový a nemám na něj poslechové buńky?
No ono někdy člověk zjistí, že jakékoli rádio hraje po čase pořád to samé. Jinak u jazzu je taky víc druhů. Určitě bych zkusil širší vzorek a ne jen z nějakého rádia, abych se rozhodl. A u mně například rozhodně neplatí, že by se mi něco mělo líbit jen proto, že to spadá do nějakého žánru. I když u některých se mi líbí třeba větší procento. Jinak další věc je, že na některý druh hudby prostě musím mít zrovna náladu a pustím si ji jen občas, ať už je to jazz, nějaký ten muzikál, nebo vážná hudba.
neřeš to a poslouchej co tě zaujme ( ne jen otupujicí tuc, tuc)
- otec měl větší sbirku gramodesek vážné hudby, tak jsem si také něco pustil a ono nic - až po létech. Před lety u nás duněl black metal co si pouštěla jedna z dcer a tvrdila, že to bude poslouchat celý život . Já až před důchodem jsem si začal dělat větší sbírky blues a stejně poslouchám všechno co je dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.