Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nehledám nic konkrétního koupil bych mu třeba nějaký gadget , nějakou vtipnou blbůstku , to je celkem jedno ale jde o to co? Klidně něco užitkovýho nebo něco co pobaví? Za každý tip budu rád jen bych vynechal častou radu nějaký nůž,to by ho moc nepotěšilo cenově bych se rád vešel do 1000Kč(kdyby to za to stálo tak bych dal i víc). Věřím , že dze konečně najdu odpověď díky.
Já jsem nostalgik a na 18-tiny by se podle mě měly dávat dary co mu zůstanou na památku,na památku přátelství.Když jsem dostala flašku,vypila se a ani dnes nevím co nám tenkrát chutnalo.Ale korálkový náramek,sice už sešlý mám doteď
1. Volila bych pánský náramek z chir.oceli,přívěsek(teď frčí tvary žiletky nebo nejáký tvar co mu bude blízký...)
2.Maluju karikatůry a tohle dávají často lidi jako dárek.Jeho kreslenou karikatůru v rámečku a tomu se i zasměje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.